Hüsnü Ayabakan
Ulubatlı Souness
- 1 Ağustos 2012
- 38.437
- 39.303
- 3.293
Sol bek bulamadiysan bırak sokukk topculari koy Barış Alperi sol beke canavar gibi oynuyor zaten bir tane kanat oyuncusu bul onu al
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Assignon 2 saat içerisinde resmi olarak Burnley'e imza atmazsa iptal mi oluyor yani o iş? Hala bir umut kırıntısı kovalıyorum Aurier transferi iptal olur belki diye.Haluk Yürekli: "2 saat sonra Avrupa'da transfer bitiyor."
Baya hırslı diyorsun yani kanks yavCarlos Vinicius'u ucuza almak için Bakambu'yu bonservissiz göndermiş gibi yapıp oyuncuyu transfer ettikten sonra Bakambu'yu 4-5 milyon euroya satmayı açıklayacaz gibi![]()
Ortasaha alın alooooo ortasahaaaaa
Weghorst Bjk'ye gelmeden önce PL'de 17 maçra 700 dakika 1 asist yapmıştı. Tarz olarak bizim lige uygun adam Vinicius Souza güçlü, uzun ve yavaşta değil. Zira Sörloth'ta PL'de hiç iş yapmamıştı.13 lig maçı oyuna girmişte 306 dk fena az ya maça oranla
Sakin ol kardesim, senin sacmaliklarini forumca okuyoruz ya her gun ama bak sakin kaliyoruz.kes lan
Oyuncu iyiyse ve fiyatı uygunsa her takımdan oyuncu alınır. Butun takimlar finansal zorluk icinde o yüzden Hurma bizim teklifimizi kabul etmek zorunda kalabilir.Karagümrükten ve Hurmadan oyuncu alınmaz almak için bile uğraşılmaz, yönetim sınıfta kaldı bu konuda Kaldıki istediğimiz kişi Levent denen biri, adamın skills videısu falan yok, seyreden çok yok, aklımda bilr hiç kalmamış vasatoğlu vasat topçu.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Umarım üstad, etkili olması temennimiz tabii, resmiyete dökülsün bakalımEski temposu yok ama bence etkili 1 transfer olacak reis..
Aziz'im 1 gün ekibi toparlayalım aksiyon alalım derim ben kanks yavBaya hırslı diyorsun yani kanks yav![]()
Assignon 2 saat içerisinde resmi olarak Burnley'e imza atmazsa iptal mi oluyor yani o iş? Hala bir umut kırıntısı kovalıyorum Aurier transferi iptal olur belki diye.
Kompany Asılyon, Gs ise Assingnon olur renkdaşımAssignon 2 saat içerisinde resmi olarak Burnley'e imza atmazsa iptal mi oluyor yani o iş?