Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 aydır sol bek ihtiyacımız var, çalışmalarımız devam ediyor diyip son gün telaş içinde Levent Mercan’ı almaya çalışmak

Bir sene forvet, sonraki sene orta saha, sonraki sene sol bek, bir sonraki sene sag bek, bir ondan sonraki sene forvet arkasi. Boyle her sene bir pozisyonda illa problem mi cekmeliyiz anlamiyorum ki?
Sağ bek
Sol bek
8 numara
10 numara
Sağ kanat
Forvet

Bir takımda kaleci, stoper, 6 numara ve sol kanat dışında her bölgede çatlak olabilir mi? ...

Lig i fenere teslim ettik. Ilk 11 i bir şekilde kurarsin ancak 13 futbolcuyla ligi bitiremezsin. Ağzına kadar topçu dolu fenerde her hafta iki farklı 11 oynatiyor herifler. Biz iki sakatlikta mefta oluruz. Ayrica avrupa ligini kimse hesaba katmıyor. Torreira ve barış sakatlanmasin diye ayin yapacaz her hafta artık.

Abdülkerim sakatlandı
Icardi sakatlandı
Davinson sakatlandı sakatlıktan tam dönemedi

Kadro zaten dar eldeki oyuncular hiç sakatlanmiyacak kafasıyla hareket ediyoruz patlicaz bir yerde. Fbde becao dijiku gitti mesela aylardır sol beki stoper oynatiyorlar

Yarın sende içerdi sakatlandı kimi oynatıcan
Barış sakatlandı ne yapican
Torreira sakatlandi diyelim tek alternatifi var mı?

Göğüs kası koparan ciğeri sönen kosarken kalça kemiğini kıran topcularin oldu senin geçmişte neye ya da neyine guveniyorsun bu kadar
O kimdi yav

Levent Mercan - Diagne gibi ekstrem rakamlara bitebilir şimdiden kendimizi hazırlayalım.

Şimdiye kadar bitirmezsen Hurma gibi bir adama muhtaç kalırsan elinide kolunuda kaptırırsın.
Levent Mercan'ı beğeniyorum ama 2-2.5'tan fazla olmaz eğer isterse Ziyech'te gitmemişken, Barış'ı sol beke direk ilk 11'e yerleştirmek daha iyi olur eğer pozisyon almasını, defansını falan geliştirirse çok başka bir sol bek kazanabilme ihtimalimiz olur en azından. Ben Barış'ın sağ kanatta hücumdaki diğer arkadaşlarını ciddi rahatlattığını düşünmeme rağmen 2-2.5'tan fazza verilmemeli Levent Mercan'a.

Angelino’yu gönderip Levent Mercan’ı mı alacağız yani?

Rıdvan’ı beğenmiyorduk o bile olmadı. Levent Mercan’a düştük. Neyseki arada Hurma var. Tüm zorlukları çıkartıp bu transferi yatıracaktır güveniyorum ona.

Yalnız biz sol bek bulabilmek için listede magma’ya kadar ineceğiz sanırım.
Her seferinde daha kötü ne olabilir diyoruz ama Allah belamızı veriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt