Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 14.060
- 7.368
- 1.823
Erayımm dur yapma o senin kardeşinAbdurrahim de geliyormuş neyse ben ban alayım görüşürüz beyler sizi görmek güzeldi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erayımm dur yapma o senin kardeşinAbdurrahim de geliyormuş neyse ben ban alayım görüşürüz beyler sizi görmek güzeldi
Günün en faydalı yorumuburhan kendisi yetmedi piyasaya yeni kolpacılar sürüyor
4 ay var yav durAbdurrahim de geliyormuş neyse ben ban alayım görüşürüz beyler sizi görmek güzeldi
Alışırsın yavrum alışırsınAbi aziz kaan cok kalp kullanıyor korkutmaya basladi
Sağ bekBir sene forvet, sonraki sene orta saha, sonraki sene sol bek, bir sonraki sene sag bek, bir ondan sonraki sene forvet arkasi. Boyle her sene bir pozisyonda illa problem mi cekmeliyiz anlamiyorum ki?
"bana mı yürüyor acaba" dedirtti mi ?Abi aziz kaan cok kalp kullanıyor korkutmaya basladi
İnşallah alırlar dicemde adamlarda bir sürü sol bek varBu gazoz lafı boşu boşuna söylenmedi.At Fav'a bekle Levent'i Fb alacak bu transferi de tepki çekmesin diye açıklarken gazoz lafını kullanacaklar..
O kimdi yavAbdülkerim sakatlandı
Icardi sakatlandı
Davinson sakatlandı sakatlıktan tam dönemedi
Kadro zaten dar eldeki oyuncular hiç sakatlanmiyacak kafasıyla hareket ediyoruz patlicaz bir yerde. Fbde becao dijiku gitti mesela aylardır sol beki stoper oynatiyorlar
Yarın sende içerdi sakatlandı kimi oynatıcan
Barış sakatlandı ne yapican
Torreira sakatlandi diyelim tek alternatifi var mı?
Göğüs kası koparan ciğeri sönen kosarken kalça kemiğini kıran topcularin oldu senin geçmişte neye ya da neyine guveniyorsun bu kadar
Demin ovuyordun ya laErden Timur fena cortladi
masmaalesef
DiagneO kimdi yav
Demin ovuyordun ya la
Levent Mercan'ı beğeniyorum ama 2-2.5'tan fazla olmaz eğer isterse Ziyech'te gitmemişken, Barış'ı sol beke direk ilk 11'e yerleştirmek daha iyi olur eğer pozisyon almasını, defansını falan geliştirirse çok başka bir sol bek kazanabilme ihtimalimiz olur en azından. Ben Barış'ın sağ kanatta hücumdaki diğer arkadaşlarını ciddi rahatlattığını düşünmeme rağmen 2-2.5'tan fazza verilmemeli Levent Mercan'a.Levent Mercan - Diagne gibi ekstrem rakamlara bitebilir şimdiden kendimizi hazırlayalım.
Şimdiye kadar bitirmezsen Hurma gibi bir adama muhtaç kalırsan elinide kolunuda kaptırırsın.