Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Weghorst Bjk'ye gelmeden önce PL'de 17 maçra 700 dakika 1 asist yapmıştı. Tarz olarak bizim lige uygun adam Vinicius Souza güçlü, uzun ve yavaşta değil. Zira Sörloth'ta PL'de hiç iş yapmamıştı.
Kötü anlamda demedim 90 dakakiyı bitimek için kullanmışlar işte

kaan samsun maçında sakat,solda berkan sagda bay ile samsuna yenilirsek içerdeki maça bu yönetim nasıl gelecek çok merak ediyorum..bunlar GS yi fener sanıyor galiba..koç bizim başkan olsaydı en fazla 1.5 yılda çoktan kovulmuştu..

Yönetime sol bek ve orta saha konusunda ciddi eksi yazmak lazım. Bağıra bağıra ihtiyaç olan yerlere bu kadar zaman transfer yapamamak çok kötü bir süreç geçiyor.

Haluklar uyanmadı o arkadaşın daha büyük satış dediği ince espiri "şampiyonluk satıldı" demeye getirdi ama 2 dk akılları çalışmadıi

Weghorst Bjk'ye gelmeden önce PL'de 17 maçra 700 dakika 1 asist yapmıştı. Tarz olarak bizim lige uygun adam Vinicius Souza güçlü, uzun ve yavaşta değil. Zira Sörloth'ta PL'de hiç iş yapmamıştı.

muriç tarzı istiyor diyorlardı

uyuyormu ona?

Ya nevzat insanda biraz utanma olur dün gece kendisi gibi mal bir arkadaşı tarafından ibi 2.30 ta uyandirilip kolpa şov yaptı hala utanmadan bir bok biliyormuş gibi yazıyor..Bir de millete referans oluyor kicimla mi gülsem bilemedim

Bir sene forvet, sonraki sene orta saha, sonraki sene sol bek, bir sonrasi sene sag bek, bir ondan sonraki sene forvet arkasi. Boyle her sene bir pozisyonda illa problem mi cekmeliyiz anlamiyorum ki?

Plansizlik
Iletisimsizlik
Scouting departmanla yeterli calismama

sonuclar bunlara getiriyor

Abdülkerim sakatlandı
Icardi sakatlandı
Davinson sakatlandı sakatlıktan tam dönemedi

Kadro zaten dar eldeki oyuncular hiç sakatlanmiyacak kafasıyla hareket ediyoruz patlicaz bir yerde. Fbde becao dijiku gitti mesela aylardır sol beki stoper oynatiyorlar

Yarın sende icardi sakatlandı kimi oynatıcan
Barış sakatlandı ne yapican
Torreira sakatlandi diyelim tek alternatifi var mı?

Göğüs kası koparan ciğeri sönen kosarken kalça kemiğini kıran topcularin oldu senin geçmişte neye ya da neyine guveniyorsun bu kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt