- 31 Ağustos 2021
- 54.581
- 39.749
- 2.228
forumu @Can Erden basmıs yine

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
forumu @Can Erden basmıs yine
3 tane salgin var deniyordu, büyük ihtimalle birini atlatip diğerine geçiş yapıyorsun. Havalarda dengesiz. 4-5 gün önce buz gibiydi şuan tişörtle dolaş yeridir.ulan iki hafta önce domuz gribine yakalandım
3 gün hasta 2 gün iyi 4 gün hasta 1 gün iyi 1 gün hasta 4 gün iyi
tam iyileştim diyorum yine yatağa düşüyorum bu nasıl birşey abv bu işin
Buna tff kesin izin vermiyordur. Rezerv lig faydalıydı onu bile kaldırdı safi zarar heriflerBankalar Birliğinden çıktıktan hemen sonra bizim kulübün acil olarak takım satın alması lazım Ümraniyespor satılıyordu böyle bir takımı alıp Galatasaray II olarak isim güncelleyip alt yapıdaki gençlerle tecrübeli isimleri karma yaparak 1. ligde kalıcı olmak lazım.
Yoksa gençlere hiçbir zaman yeterli süre verilmeyecek.
Bankalar Birliğinden çıktıktan hemen sonra bizim kulübün acil olarak takım satın alması lazım Ümraniyespor satılıyordu böyle bir takımı alıp Galatasaray II olarak isim güncelleyip alt yapıdaki gençlerle tecrübeli isimleri karma yaparak 1. ligde kalıcı olmak lazım.
Yoksa gençlere hiçbir zaman yeterli süre verilmeyecek.
Sadece süper lige çıkaramazsın ama 1. ligde kalıcı olarak tutabilirsin bir şekilde çözülebilir 1 milyar TL'ye yakın faiz tutarını şu an ödediğimiz düşünülürse o yükten kurtulursak bütçe yarattığımız senaryoda Fransa 2. lig, Belçika 2. lig oralardan bile alınabilir.Buna tff kesin izin vermiyordur. Rezerv lig faydalıydı onu bile kaldırdı safi zarar herifler
aynı şeyi diyecektim - aldın isim bile değiştirmedin ama oyuncularını orda tecrübelendiriyorsun.Buna tff kesin izin vermiyordur. Rezerv lig faydalıydı onu bile kaldırdı safi zarar herifler
Biliyorum da alt ligde bile izin vermiyorlardır tahminim. Yoksa basit iş neden yapmasın kulüpler. 2.lig veya 3.ligde bile olsa olur sonuçta u19 dan iyidirSadece süper lige çıkaramazsın ama 1. ligde kalıcı olarak tutabilirsin bir şekilde çözülebilir 1 milyar TL'ye yakın faiz tutarını şu an ödediğimiz düşünülürse Fransa 2. lig, Belçika 2. lig oralardan bile alınabilir.
3 tane salgin var deniyordu, büyük ihtimalle birini atlatip diğerine geçiş yapıyorsun. Havalarda dengesiz. 4-5 gün önce buz gibiydi şuan tişörtle dolaş yeridir.
Geçmiş olsun hocam. Bende yakalandim 1 ay önce bol bol sıvı tüketimi ve meyve şartyok ya bu meretin olayı buymuş
yakalananlar hep aynı şeyi yaşamış
iki ay süren var
40 derece ateş gördüm dün
2 saat sonrada sanki hiçbirşey olmamış gibi çok normalsin
bugün iyidim şimdi tir tir titriyorum battaniyenin altında
ilginç bir virüs
Erayım sen kestirdikten sonra düzeldin saçını yaniGeçmiş olsun hocam. Bende yakalandim 1 ay önce bol bol sıvı tüketimi ve meyve şart
Hamza ve efe ayrilmak istiyorsalar bu konu da bana göre haklilar
O bölge’ye transferler yapildi ve hepsi de uzun süreli sözlesmeli oyuncular
Mevcut kadro yapisinda hamza ve efe’nin sans bulmasi imkansiz
Torreira,berkan,oliviera,demirbay,eyup aydin ve gecici sözlesmesi olan ndombele
Bu yüzden ayrilmak istemelerini anliyorum
Ayhan da babalari olarak tabiki cocuklarin oynamalarini ister cünkü efe 18 olacak,hamza ise 20
Bu yasta hala oynamamak oyuncularin kariyerlerini etkiler hatta 1-0 geride baslamis olurlar
bu espirileri en son rahmetli seyfi dursunoglu yapıyordu yav. sana da bir peruk ayarlayalım mı?Erayım sen kestirdikten sonra düzeldin saçını yani![]()
Niye kaçırsın yav.Yeme bizi ayhan. Sana 50 defa demiştir yönetim, aleni şekilde kaçırıyor takımdan efe ve hamzayı. Ali turap ile sözleşme uzatan takım efe ve hamza ile çoktan uzatırdı
Listede yok en son Stefan Ergün banlanmis@Hakan Kuzu nerede? ban yemistir insallah.