Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamza ve efe imzalıcak , oynayıncs torpil torpil muhabbeti döndü . Bunların önünü almak için imzalamıyorlar şuan imzalasa kimseden tepki almıcaklar kıvama geldi bence durum . Saçma sapan muhabbetler dönüyordu yok Ayhanın torpiliyle oynuyor falan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bankalar Birliğinden çıktıktan hemen sonra bizim kulübün acil olarak takım satın alması lazım Ümraniyespor satılıyordu böyle bir takımı alıp Galatasaray II olarak isim güncelleyip alt yapıdaki gençlerle tecrübeli isimleri karma yaparak 1. ligde kalıcı olmak lazım.

Yoksa gençlere hiçbir zaman yeterli süre verilmeyecek.
Yurt dışından alınması daha iyi olur ilk etapta.

Niye kaçırsın yav.
Kulüp ve akmanlar oturup kardeşim ben gideceğim ama 100-200 bin euro bedel +%30 ile gitsem nasıl olur desen yok yav olur mu öyle mi diyecekler.
19 yaşına gelip 1 Prof maçı olmayan adamdan havadan opsiyon geliri gelecek.

Bana mantıklı gelmiyor. Bu adam bir de kulübün transfer ekibinde.
O dediklerin olursa alıcı sayısı düşer. Beleş topçuya herkes atlar. Ayrıca illaki nuye gitmek istiyorlar. Sözleşme uzat kiralık git bir yere. Adamlar bizi iyice araç olarak kullanmaya başladı. Kulüp 18 yaşına kadar emek versin sonra kaç git ne güzel iş

Hamza ve efe imzalıcak , oynayıncs torpil torpil muhabbeti döndü . Bunların önünü almak için imzalamıyorlar şuan imzalasa kimseden tepki almıcaklar kıvama geldi bence durum . Saçma sapan muhabbetler dönüyordu yok Ayhanın torpiliyle oynuyor falan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Uğur k. denen hırbonun işi yine. Torpil yalanını çıkardığı gün kaçıp gidecekleri net belliydi. Çok sinsi bir herif

Uğur k. denen hırbonun işi yine. Torpil yalanını çıkardığı gün kaçıp gidecekleri net belliydi. Çok sinsi bir herif

uğur yönetim yazın zor duruma düştüğünde vecino olayında o dalga geçmesini ömrü hayatımda unutmayacağım

yüzünü gördüğümde istemsizce küfür ediyorum o günden beri

Ulan transfer döneminde son geceler böyle mi geçerdi be. Bira,Şarap,cips, çerez ne varsa alırdım sabaha kadar forum, Twitter dolaşıp dururduk. Transfer olur olmaz önemli değil eğlencesi yeterdi. Şuraya bak. Sıfır heyecan. Çok zor ama; Yarın Ludovic Blas.Kamada yada Evanderi getiren jetin linkini paylaşmak dileğiyle...

Ulan transfer döneminde son geceler böyle mi geçerdi be. Bira,Şarap,cips, çerez ne varsa alırdım sabaha kadar forum, Twitter dolaşıp dururduk. Transfer olur olmaz önemli değil eğlencesi yeterdi. Şuraya bak. Sıfır heyecan. Çok zor ama; Yarın Ludovic Blas.Kamada yada Evanderi getiren jetin linkini paylaşmak dileğiyle...
Benim yarın senin yanında yardımcı yönetmen olarak ise başlama olasılığım daha yüksek gibi duruyor üstat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt