Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu saaten sonra orta saha gelmez , gelse bile tanguy vari biri gelir , biri yetiyor bize ikincisine gerek yok. Transferi kapattik.

Benim merak ettiğim husus, Derrick Köhn transferinin Avrupa listesine neden yetişmediği. Bakambu sonrası bonservis verebiliyor olduğumuz için mi böyle bir durum gelişti yok ise son günleri beklemek ne gibi bir fayda sağladı? Yani tam cevabı bilemiyorum...

Benim merak ettiğim husus, Derrick Köhn transferinin Avrupa listesine neden yetişmediği. Bakambu sonrası bonservis verebiliyor olduğumuz için mi böyle bir durum gelişti yok ise son günleri beklemek ne gibi bir fayda sağladı? Yani tam cevabı bilemiyorum...
Bence oyuncunun sezon sonu çıkış maddesi olduğundan dolayı alacak olan takımlar ciddi takip ediyordu. Biz transfer dönemi açıkken teklif yapsak diğer takımlarda devreye gireceğinden bonservisi ister istemez yükselirdi.

Bekledik Avrupa genelinde transfer bitti sonra teklif yaptık. Zaten transfer dönemi bitti kısa süre içinde çocuğun adı medyaya düştü. Tabi bu düşündüğüm iyi senaryo... Diğer türlüsünü düşünmek istemiyorum zira can sıkıcı oluyor.

bu espirileri en son rahmetli seyfi dursunoglu yapıyordu yav. sana da bir peruk ayarlayalım mı?
Bunları maç izlemeden yorum yaptigini aleni itiraf eden senden duymakta akıllara Yıldonun esprilerini getirdi 😍

Bu arada bunu yüzüme karşı söyleme fırsatı yakalarsan bir dene, hem o peruğu kimin giyeceğini de görme fırsatı yakalamış olursun 👀😍

Transfer sezonu hiç kapanmasa bence futbolun reytingi çok daha artacak. En çok transfer yapan takım dünyanın en çok tutulan takımı olursa şaşırmam 😍

Artık fırsat mırsat kalmadı. En iyisi böyle devam etmek. Dombele’nin yıllık maaşı Köhn’ün bonservisi kadar. Bu fırsat! arama çılgınlığından vazgeçelim. Yoksa yazın yine limit? kalmayacak adam akıllı topçu almaya.

Akmaz oldu ırmaklar ,

Soldu yeşil yapraklar,

Bu kadar zalim olma ,

Seni de yer topraklar...

Günaydın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt