Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Claussla arasında maliyet olarak ne kadar fark var acaba claussu tercih ederdim. Sağlıklı ve düşük maliyetli olduğu sürece aurier de çok burun kıvrılacak adam değil de afrika kupası varken başka opsiyon bulamadık mı cidden

Aurier 6 aylık sözleşmesi kalmış. Önce kiralık olacak. Sonra sözleşme yenilenir, bizim oyuncu olur gibi bir şeyler geveledi aspor az önce. Parasal olarak maaşının bir kısmını karşılıyor olabiliriz. Beğenmezsen salarsın. Çok kafaya takmayın.

Boeyden gelen parayı aurier senelik ücreti ile çöp eden yonetim kadroda para edecek topcular çoğu Terim zamanında alındı, erden timur işi bitmiş satamayacagimiz almaya devam etsin.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yoksa hem Aurier hem Assignon mu? :unsure:

açık konuşayım erden timur bu transfer işini beceremezse onu gs liselilerin elinden kimse kurtaramaz

taraftarda bırakır korumayı

beceremiyorsan bi anlamıda yok zaten

ben anlamam bahaneden filan

sattığın tüm adamlar neredeyse defansif adamlar olmasına rağmen oraya 30luk adamlarla yama yapmak benim açımdan NO GO

artık daha erden başkanlıkdan erdene düştğ gözümde

benim üst kimliğim gs
zarar verene sallarım

herkese salladığım gibi!!!!

eğer herşeyi son güne bırakıp gsyi zarara uğratıyorsan demek ki okadarda çok gs için uğraşmıyorsun demektir!!!!

BAHAME MAHANE umurumda depil harbiden

çok canım sıkıldı bu işe

kimse gsyi bizim kadar düşünmüyor onu anladım!!!!

ga aurier gelir eboue performansı ver orasını bilmem ama bu yapılan çok büyük yanlış!!!!

koca dünyada gsye ucuz yollu scout transferi yokmuydu yapacak

senin 6 aydır sol ve sağbek eksikliğin var zaten boey varkende 1 tane sağbekin vardı!!!!!

bundan sonra herkes istediği gibi eleştirebilir

bu arada dikkatimi birşey daha çekiyor

ilk geldiğinde yurtdışından gelmeyen adam artık floryadan transfer yapıyor

tabi ki olmaz ! olmaz!

çok dahs ağır konuşurdum ama gönlüm ilk senesinde ki fedakarlıkları yüzünden el vermedi!!!!

Veccino transferi gibi bunu da iptal ettirmeli taraftar. Transfer olmasin, salak yerine konulmaktan iyidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt