Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadayiflari topluyoruz yine.

Sacma sacma isler
Sabah yazmış idim bu mesajı kıymetli ahbabım. Ne yazık ki haklı çıkmak istemezdim ama üzüldüm. Gerçi başarısızlık dediğim, opsiyonsuz kiralama içindi; şimdi opsiyon bir kenara dursun bonservisi ile oyuncu aldık ancak beklediğimizin tam tersi, genç bir oyuncu için hayal eder iken...:crushed:
"Bu dönem yönetimin transfer politikasına benden eksi puan geliyor. Tabi sol bek ve olası hücum hattı transferi için nasıl bir aksiyon alınacağını görmek gerekir; bu sebep "başarısızlık" yorumuma bir şerh düşüyorum."

Maaşına ve sözleşme süresine göre değerlendirilecek bir transfer gibi duruyor şimdilik. 6 ay kiralık sonrası opsiyonluysa kötü demem. Ama uzun vadeli yüksek maaşlı sözleşme yapılırsa gelip çok iyi de oynasa kağıt üzerinde kötü bir yatırım olur.

böyle saçma işe girene kadar gidip murat paluliyi alsalar bu kadar koymazdı

Levent Mercan iyi oyuncu bu sene izlediğim maçlarda beğenmiştim kendisini. Fener ve bize karşı gayet iyiydi.

cenk ağabey imza yemeğini fırına vermiş gibi
3 milyonumuza elvada diyebiliriz senelik

Bu transfer döneminin sonu bombok biyere cikti.

En iyisi sol beki barisla götürmek. Gidip malin birine parayi gomecekler ondan sonra göndermek icin kırk takla at.

Ne guzel dun gece @Hayri Cund ahbertim TN 4 u acacakti ve gelen giden olmicakti. Butun plani bozdunuz hayın insanlar

Dursun Özbek istifa,
Erden Timur hariç herkes gitsin
Hele hele A. Albayrak sakın sakın ne florya ne stada alınmasın, yeni bi sayfa açmanın zamanı geçti bile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt