- 16 Haziran 2010
- 191.477
- 134.446
- 6.478
Bakambu satıldı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslinda istedigim buydu. Yeni gelenin kredisi olmayacak ama Kaan'in olacak.Ben kaanı çoğu maçta demirbay yerine oynatırız diyordum mecbur sağ bek oynayacak yine stresli maçlar bizi bekliyor bu senede ölmezsem daha ölmem sanıırım...
İkili mücadeleleri başarılı fiziği kuvvetli![]()
böyle olmaya bakalım biraz da
aurier iyi orta yapıyor
Bu yönetimin savunulanacak tarafı kalmamıştır transfer konusunda. Hiç çalışmamışlar. Şu takıma hemen katılmayacak adamı şu günde getirmek bile bir çaresizliğin özeti.Neyi bitiriyorsun yav sende ne kolay işler gibi bahsediyorsun harcanma buralarda Murhanim
Yolu açık olsun, başarılar dilerim kendisine. Bayern'e gol attı formamız ile CL arenasında. Güzel bir iz bıraktı şahsımda açıkçası.Bakambu satıldı
Fenere şampiyonluğu sattık gibi
Bence afrika kupasindakilere bak derim kesin ordan gelir biriboştaki forvetlere bakın, en isimlisi kimse onu getirirler Bakambu giderse![]()
Hocam adam kötü adam değil zaten sorun eğer denildiği gibiyse bonservisiyle alınmış olması. Şimdi mesela 4 aylığına gelse durumu idare etmek için alındı, Sacha gidişi ani oldu vs dersin anlarsın. Bonservisiyle almak hangi mantık. Adam 2.5 'dan aşağı almaz emin ol, zaten sağbek +in var Dubua da gelecek, gelecek yıl 12 yabancı var. Nasıl bir planlama bu? Ayrıca genç oyuncu sat yaşlı al, yarın kimi satacaksın?? Şimdi BB' yi bahane ediyorlar ama kulübü BB'ye muhtaç edecek hamleler yapılıyor saçmalık burda.Ben fildişi maçlarının bazılarını göz ucuyla izledim burda denildiği kadar kötü değil gibi geldi bana . Boey satılıp yerine alınması tabikide çok kötü ama oyuncu 4 ay iş yapar bence maliyet çok düşüktür umarım
SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cok bile. Tabi kontrati 6aylik ise. 6 aylik kabul edecegini hic sanmiyorum ama15inde gelse lig mayıs sonunda bitse adam bizde 3.5 ay kalmış olacak![]()