Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boey giderken de yazmaya çalıştım. Sen transfer döneminin kapanmasına 5 gün kalmışken en önemli oyuncunu satarsan yerini doldurman imkansıza yakın.

Birincisi tüm takımlar planlamalarını yapmış bitirmiş ve ellerindeki oyunculara büyük paralar teklif etmediğin sürece satmazlar.

İkincisi sen Boey'in yerini para harcamadan dolduramazsın. O yüzden şimdi 30 milyon alacağımıza sezon sonu 20 milyon almayı tercih ederim dedim. Tabi bunun gerçekleşmesi için de senin yaz ayında Ziyech falan kovalayacağına düzgün bir planlama yapıp Boey ile kontrat yapman gerekiyordu.

Bu saatten sonra takımlarında düşünülmeyen elden ayaktan kesilmiş Ndombele tarzı adamları ancak getirebilirsin. Cümleten geçmiş olsun 30 milyona şampiyonluğu sattılar. Olan Okan hocaya oldu. Şu toplama adamlardan oluşan saçma sapan dengesiz kadroyu Ocak ayına kadar müthiş yönetmişti. O adamın emeğine yazık ettiniz.

Sezon sonu gelecek ilk kötü sonuçta Okan'ın üstüne yıkılacaklar. Sonrasını zaten biliyorsunuz her başarılı dönemden sonra girdiğimiz kısır döngüye gireceğiz.

Onur Üründül

böyle olmaya bakalım biraz da
aurier iyi orta yapıyor
İkili mücadeleleri başarılı fiziği kuvvetli

mutluluğu yakaladım ağabey

Neyi bitiriyorsun yav sende ne kolay işler gibi bahsediyorsun harcanma buralarda Murhanim
Bu yönetimin savunulanacak tarafı kalmamıştır transfer konusunda. Hiç çalışmamışlar. Şu takıma hemen katılmayacak adamı şu günde getirmek bile bir çaresizliğin özeti.

Yazıklar olsun diyecek söz yok daha ağır şeyler yazarım ama banlanmak istemiyorum. Satın bakambuyuda satın.

Resmi açıklama dışında "o geldi, bu gitti" başlıkları tarih olmalı artık. İyice sosyal medyanın oyuncağı oluyor insanlar.

Ben fildişi maçlarının bazılarını göz ucuyla izledim burda denildiği kadar kötü değil gibi geldi bana . Boey satılıp yerine alınması tabikide çok kötü ama oyuncu 4 ay iş yapar bence maliyet çok düşüktür umarım

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam adam kötü adam değil zaten sorun eğer denildiği gibiyse bonservisiyle alınmış olması. Şimdi mesela 4 aylığına gelse durumu idare etmek için alındı, Sacha gidişi ani oldu vs dersin anlarsın. Bonservisiyle almak hangi mantık. Adam 2.5 'dan aşağı almaz emin ol, zaten sağbek +in var Dubua da gelecek, gelecek yıl 12 yabancı var. Nasıl bir planlama bu? Ayrıca genç oyuncu sat yaşlı al, yarın kimi satacaksın?? Şimdi BB' yi bahane ediyorlar ama kulübü BB'ye muhtaç edecek hamleler yapılıyor saçmalık burda.

Bankalar Birliği için para biriktiriyoruz.

Bravo Dursun Başkan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt