Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maliyet konusunu bilmiyorum az biraz bakarsan Aurier transferini eleştirdim siz nereye saldıracağınızı şaşırıyorsunuz böyle eleştiri olmaz. Yönetim hata yapar yapılan her hatalı transferi scout ekibine bağlamak komedi Boey'i getirdi adamlar sattın 30 milyona iş bilmiyorlar demek biraz komik değil mi ?
O lafı ben söylemedim ama scout ekibi de transfer komitesi de hepsi de eleştirilmeyi hak ediyor. 23 yaşındaki oyuncuyu satıp yerine transferin son günü 32 yaşındaki adamı bilmem kaç milyon euro maaşa alıyorsan bunun adı iş bilmezliktir, evet. Boey'in gideceğini asırlar öncesinden belliydi. Yerine alternatifin Auier miydi?

Sol bekte hala duyum falan yok. Transfer yaparak yada yapmayarak güç kaybeden tek kulubuz bu sene

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bakambu satıldıysa forvette artık Halil Dervişoğlu oynar.
8781.jpg

Tarihin en yüksek sponsorluk gelirlerini
elde ediyoruz diyip marka değeri üzerinden yorum yapan başkan Dursun Özbek son 2 transfer sezonunda yaşattıkları kepazelikleri çıkıp bir bir anlatmak zorunda.

Brezilyadan bir hücumcu haberine az kaldı :) İnşallah o da Gabigol çıkmaz.

3 subattaki Mali macinda elendi elendi fildişi yoksa aurieri unutun. Yari finale çıktığı anda iş bitmiştir. Neden derseniz, 7 subatta yari final var. Oldu elendiler finale çıkamadılar bu seferde 10 Şubat'ta 3.luk maçı var.

Herkese benden soğuk su afiyet olsun

Dun birisi ön tarafa bir Brezilyalı ile görüşülüyor denmişti, demek Bakambu yerine.

Acaba kim o Brezilyalı?

şu parayı Veiga tarzı 10 no ya yatıracaklarsa Aurier falan çok da önemli değil.

Abi oyuncu için artık iyisi kötüsünde de değiliz, 1 hafta önce falan olsa ve tam içerik belli olsa hadi geçiş dönemi en uyabilecek minimum maliyet dersin ben yaşına da takmam işin özü zaha ile aynı yaş hemen hemen de afrika kupası var kardeşim. Hadi diyelim 2 senelik anlaşma yaptık lanet olsun seneye ligin en kritik döneminde yine afrika kupası var.
Sokarlar öyle kupaya ama. Beni soğutan şey bu.
O dönem belki de zaha da kupaya gidecek bilemiyoruz.

Boklu değneğin bok kısmı burası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt