Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: "Galatasaray kulübü Bakambu'nun yerine bir transfer çalışması başlattı."

Haluk Yürekli: "Galatasaray Bakambu'dan gelen parayı istediği gibi bir oyuncuyu bulursa kullanmayı planlıyor."

nerede o mertensle torreirayı alan adam ulannn

sen ne yapıyorsun erdennnn ne yapıyorsun sennn

yedireniyorum bu adamın çakılışını
harbi onun adına çok üzülüyorum!!!!

sen ne yapıyorsun!?!?!?!?!

yokmu yanında sen ne yapıyorsun diyen!!!!
Klavyedeki unlem tusunu bi kontrol ediver. Kirmis olabilirsin.

Asıl olay Avrupa maçları başlayınca kopacak. Sanki Avrupa'dan elendik ya da imkansız kura çektik de transfer yapmasak olur kafasindayiz. Ne ara vazgeçtik Avrupada kupa hayalinden? Bu takım B.Elmas ve Torrent varken bile Avrupa iştahından ödün vermedi ne bu haller?

Iki senedir bir ortasaha alacaksiniz almadınız ortasaha da Sergio sakatlandı Kaan oynar dedik. Tutup bek sattınız Kaan mitoz mu bölünecek nerde oynayacak bu adam.

Angelino aldınız tutmadı eyvallah olur sıkıntı yok da son dk Levent Mercan mıdır angelinonun ikamesi? Hangi plan hangi proje bu?

Yaw limit var transfer yapamıyoruz seçim var para harcamaktan cekiniyoruz falan deyin bari de izahı olsun bu kadar saçmaligin. Gerçi çok şey bekliyoruz gideninden sakatina kadar en ufak iletişim ve bilgilendirmeden bihaber kulup aylardir.

Gerçeklerin söylenmesi gerekiyor. Erden Timur üst üste iki kez çuvalladı (giden transferler hariç tabii ki).
seçim zamanı .
şu an Erden Timur içinde gelsede kulübe/takıma fayda sağlamayacağı için şimdi konuşmaz.
hatta sadece ayrılıp konusunu bile kendisi açmayabilir.

Gökhan Dinç: "30 m + 5 m euro Boey satıyorsun 5 m euro Bakambu satıyorsun 40 m euro'ya 1 tane bonservisli sol bek almıyorsun. 40 m euro parayı kasaya soktun Prag'a elendin şampiyon olamadın o zaman bu taraftar neden böyle diye sormayacak mı bence alınabilecek bir risk değildi."

Bakambu’nun yerine oyuncu alınabilir ne demek yaw tabi alınacak

İcardi’ye güvenilir mi 4 ay

çok net diyorum bu hurma oyalayıp son saniye iptal edecek

çünki finansörü koç bu adamın

memur bir adamın tc futbol takımı yönetmesi İMKANSIZ!

aralarında ki alışverişe bakacak olursak çok rahat finansörünün koç olduğu besbelli!!!!

bunu bile düşünemen bir yönetim ile başbaşayız!!!!!

gerçekten iğreniyorum şuan yaşanılanlardan

rezil oldular rezilllll!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt