Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4 ay da yine de dede demeyelim lazım olurFildişili dedeye kac yıllık konrat verecekmişiz söyleyen oldumu? uzun süre kazık girmese bari
Yazın mertens ndombele ziyech nelsson muslera da gidecek. 2-3 yabancımız kalacak. Yeniden takım kurmak zorunda kalacağız.Belki de 8-10 yabancı almamız gerekecek. Bu limitler falan dönemlik mi veriliyor bilmiyorum da o kadar yabancıya limitimiz yetmezse yine yeni ndombeleler falan getirirler transferin son günü.Tete'yi satar 11 yabanciya düseriz, Soliveira zaten oynamaz muhtemelen. Eldekilerle artik ne yaparsan yap.
Maliyete bagli, simdi Assignon icin 10M € vermezdim ama 6-7'e kadar cikar uzun vadeli dusunurdum ben yinede.@Alper Altun
Aurier AVL için ucuza çözüm
Assignon uzun vade mi ya yoksa ...
çok saçma geliyor ama - bir yere gidemezse benim elime düşer kafası
Devre arasından dolayı 1.75'de anlaşalım.1.5 max
Makan zortzyuruuu uyumaya berdar
2015 yılından tartıştığımız konuydu bu. Sonuç üretemedikOğlum bir insan stres atmak için foruma girip nasıl daha fazla stres yüklenebilir lan bana bunu bilimsel açıklayın.
Leventi beğenmiyorum
Teyyareci Oğuzhanla. Mağara adamı Furkan korkmazSen , ben , baska kim?
yok 10 M kesin değil ama şu ana EPL ye vs satamazlarsa bizim şartlarımıza mahkum kalıyorlar oynatmadıkları adama (3. sağ bek dneiyor ya)Maliyete bagli, simdi Assignon icin 10M € vermezdim ama 6-7'e kadar cikar uzun vadeli dusunurdum ben yinede.
Zaten Netflix'te Kubra'yi actim simdi bari onu izleyim daha iyi.Yatin uyuyun yav. Bak ben dun yattim. Gece assignon bitti haberi cikti öglen 12 gibi o haber de yalan oldu. Kendinize eziyet etmeyin
Zaten Netflix'te Kubra'yi actim simdi bari onu izleyim daha iyi.
Menajer olsa iyiMenajerlerin kucagindayiz gibi dusunmeye basladim an itibariyle