Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış varken Levent oynatılmaz zaten yav.
İşte eksik kalmamak için bir hamle gibi duruyor, kazımı beğenmiyoruz sonuçta.
Barıştan formayı alacak şekilde bir hamle yaparsa formayı alır alamazsa alternatif oyuncu olur olursa.

Tete'yi satar 11 yabanciya düseriz, Soliveira zaten oynamaz muhtemelen. Eldekilerle artik ne yaparsan yap.
Yazın mertens ndombele ziyech nelsson muslera da gidecek. 2-3 yabancımız kalacak. Yeniden takım kurmak zorunda kalacağız.Belki de 8-10 yabancı almamız gerekecek. Bu limitler falan dönemlik mi veriliyor bilmiyorum da o kadar yabancıya limitimiz yetmezse yine yeni ndombeleler falan getirirler transferin son günü.

tinerci rıdvanın sövdügünüz leventten hicbir artısı yok,rıdvanı begenenler halilide begenıyordur muhtemelen.

Fildisili dayiyi aliyorsak max 6 aylık kiralik olmali. Sol bek icin de Ridvan kiralik gelmiyorsa bos ver. Levent hiyarina para vermeye degmez.

Form durumu iyi olanlar
Nelsson
Barış Alper
Mertens
Torreira
Muslera

Formsuzlar
Icardi
Kerem
Tete

Orta karar
Abdülkerim
Kaan
Davinson
Zaha

Kadroya bak be

Maliyete bagli, simdi Assignon icin 10M € vermezdim ama 6-7'e kadar cikar uzun vadeli dusunurdum ben yinede.
yok 10 M kesin değil ama şu ana EPL ye vs satamazlarsa bizim şartlarımıza mahkum kalıyorlar oynatmadıkları adama (3. sağ bek dneiyor ya)

Edit işi için kaçıyorum. 2 saat sonra '' ... yarın İstanbul'a Geliyor'' konu başlığıyla dönmek üzere.

Leventi sol bek olarak aliriz, hoca orda is yapmadi diye, ve Ndombele ise yaramiyor ve Demirbayin gevsekligi yüzünden onu geri OS olarak oynatmaya baslarsa hic sasirmam.

şakamaka geçen yaz başı

artık bitti artık bu kulup doğru yönetiliyor artık bu kulup bu ülkenin bayerni olacak dedim

sonra yazın saçma sapan hareketleri gördüm ama yediremedim kendime yine tam destek verdim
özellikle zaniolo transferi beni çok germişti
hayatımda gördüğüm en saçma sapan anlaşmayı bize müthiş bşr iş yapmışlar gibi pazarlamaya çalıştılar!!!!

ama artık son 7 aydır öyle bir saçmalıyorlar ki katlanılmaz bir hal almaya başladı bu olay!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt