Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biri çıkıp deseydi ki, ya kardeşim bizde almak istiyoruz ama bu pustolar devre arasi diye cok fazla fiyat çekiyorlar o yüzden yurticinden adam bakacağız diye kimse laf etmezdi. 3 aydir çalışmalarimiz var dersen böyle gelir ağzına tikarlar o lafi

Levent kimdir lan. O da devşirme sol bek. Berkan bunun kadar oynar. Bunlar beynini mi aldırdı. Ne yapmaya çalışıyor bunlar. Seneye yabancı sinirida yok.

Bu takıma yönetim tarafından sabotaj yapılıyor.
Var dede varr. Kac kere denecek ilk 11i full yabanci oynatabiliyon diye sinir kalkmis mi oluyor? Maclari degisiklik yapmadan mi bitirecen?

Gscimbom ailesi olarak tüm kurullarıyla yönetime derhal ultimatom verip istifaya davet etmeliyiz bu gün değilse ne zaman ?

Transfer dönemi bitmek üzere ama adamlar hala karar asamasinda

Bu zamana kadar ne yaptiniz

Yasananlar rezillik gercekten

Saka gibi

yazın süper transferler yapıldı deyip sadece hocaya hakaret eden adam şimdi yaz planlamasını eleştiriyor

hey allahım

8 no harici eksik bölgesi yoktu hocanın sezon başı
kötü oynamamız hala hocaya yazar

angelino-boey beklerin vardı!

benim eleştirdiğim konu başka konular

zaniolonun gönderiliş biçimi
yazın yaşanan iletişimsizlik
alınamayan 8 no
yönetim içinde ki kavgalar

sana kalsa solbekde kazımcanla ısrar edecektik

Adi gecen ve olmayan isimlere bakinca insan bizi kimlerle muhattap ediyorlar diyor yav. Ridvan Yilmaz icin harcayacagim en fazla mesai 2 gündür, 3 bile olmaz. Levent en fazla 1 gün.

Angelino kalsaydi keske diyecegiz gibi. 6 milyon euro fazla degildi, kotu bile oynasa piyasasi olan bir adamdi.
Zannedersem iyi ya da kötü oynamasından ziyade 6 milyonu vermemek için gönderdiler. Yoksa solbek için 6 milyonu gözden çıkarmışlarsa birini indirirlerdi iyi ya da kötü

Tüm gün kiralik teklifi yolluyorduruz, kimse kabul etmedigi an gece gece toplanti yapiyorlardir ve sabah yine kiralik teklifi yollamaya devam edip, gece bulusup niye kimse oyuncusunu salmiyor diyorlardir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt