Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 23.961
- 10.824
- 2.223
Angelino kalsaydi keske diyecegiz gibi. 6 milyon euro fazla degildi, kotu bile oynasa piyasasi olan bir adamdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İstifa konusunda miYönetimimize destek çagrısında bulunuyorum.
@Aziz Kaan arkadaşı gevşetelim azizimFurkan bey daraliyorum.
Pivot tarz yani Okan hocamın beğendiği tarz ama Muriç daha iyi tabi özellikle sırtı dönük daha iyi. Okan hoca ile coşan Crivelli vardı mesela Başak'ta ondan çok daha iyi oyuncu ama son halini hiç bilmiyorum.muriç tarzı istiyor diyorlardı
uyuyormu ona?
Var dede varr. Kac kere denecek ilk 11i full yabanci oynatabiliyon diye sinir kalkmis mi oluyor? Maclari degisiklik yapmadan mi bitirecen?Levent kimdir lan. O da devşirme sol bek. Berkan bunun kadar oynar. Bunlar beynini mi aldırdı. Ne yapmaya çalışıyor bunlar. Seneye yabancı sinirida yok.
Bu takıma yönetim tarafından sabotaj yapılıyor.
Finale son gün çalışan üniversite öğrencileri gibi. Toplanıp alem yapıyorlar.Burhancan Terzi: "Erden Timur, Fatih Demireli ve Ayhan Akman şu an toplantıdalar en uygun transferi bulmak için çalışıyorlar."
Seni gevsetmis herhalde ha@Aziz Kaan arkadaşı gevşetelim azizim
yazın süper transferler yapıldı deyip sadece hocaya hakaret eden adam şimdi yaz planlamasını eleştiriyor
hey allahım
Zannedersem iyi ya da kötü oynamasından ziyade 6 milyonu vermemek için gönderdiler. Yoksa solbek için 6 milyonu gözden çıkarmışlarsa birini indirirlerdi iyi ya da kötüAngelino kalsaydi keske diyecegiz gibi. 6 milyon euro fazla degildi, kotu bile oynasa piyasasi olan bir adamdi.
Bankalar birliği anlaşmasından çıkmadan koyulan para alinamiyormus. Fener medyasının uydurması o.boeyden gelen para bankalar birligi icin kullanılacak diyen kim ?
tam secim öncesi iceride olan paralarını alacak olamazlarmı
Viniscius isminin bizle anılması bile yetti dünyadaki Vinisciusların ayarı bozuldu.
Scout için 7 gün var yav niye bunu bugünden tartışıyoruz ki. Scout transferini avrupaya yerleştirsek ne yerleştirmesek ne.
Gsc yi değil yönetimi boykot ediyorum.İnteraktif gscyi neden sevmedin