Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tüm keramet erden'de dursunda bi numara yokDursun ağabey kongreye oynamayı sever Terim'i getirip hemen seçim kararı alması da tesadüf değildi. Sosyal medya bu kadar etkin iken olası bir şampiyonluk kaybında hiçbir şey olmamış gibi devam etmenin sonuçlarını da hesaba katmıştır herhalde.
Tete mi filtre kahve mi anketi gelsin mi
YuhSalim Manav: "Karagümrük 3 m euro istediğini duymuştum içinde Kazımcan yoktu benim tahminim 2 m euro + Kazımcan kiralık transferine biter."
Yalan söyleme renktaş bonservis veremiyorduk mecbur Zaha gibi bonservissiz adamları kovaladıkbu sene icardi hariç en maliyetli 2 transferimiz davinson ve zaha oldu.
2si de gereksiz oğlu gereksizdi, yazın bunları söyledik yemediğimiz linç kalmadı, zaha skor olarak katkı vermesine rağmen söylüyorum bunu. 10 ve 8 alınmadan buralara oyuncu ekstra oldu
nelsson'u satabilsek neyse derdim de elinde çok iyi bir ikili varken 10 milyon bons + 3.2 maaş vermek nedir stopere ya.
o maliyetlere orta saha alsak daha mı kötü durumda olacaktık şimdi?
o yönde gidiyoruz ....maalesefHalen Avrupa diyebilen var mı açıkçası Prag'a elenip lige konsantre olmalıyız.
Yedeklerle çıkalım bari prag maçı sonrasi kimle oynuyoruz ligde?Halen Avrupa diyebilen var mı açıkçası Prag'a elenip lige konsantre olmalıyız.
1 saat içinde açıklamaları lazım yada belgeleri göndermişlerse sabah açıklarlar bilemeyiz de haber çıkmadı yav tamamlandı diye bir bizim gazeteciler gitti dedi.biz sanchezi alırken mtdaydı
sağlık kontrolunu gelince yapmışlardı
9.una kadar süre var normal yavSalim Manav: "Galatasaray Viniscius'u önümüzdeki hafta indirecek gibi gözüküyor."
Ankaragücü dep ve Antalyaspor iç saha olması lazım.Yedeklerle çıkalım bari prag maçı sonrasi kimle oynuyoruz ligde?
Şampiyonluğu satsan anca bunları yaparsınCan sıkıcılığı geçip moral bozucu oldu bu dönemki transfer işleri. Torreira'yı, İcardi'yi, Zaha'yı hatta onları da geçtim Oliveira'yı Kerem Demirbay'ı alan adamlar nasıl bu Rıdvan'a, Levent'e, Aurier'e talip olabilir aklım almıyor. Bu adamlar mı gelip 11 oynayacak? Ne için aldığımızı bile belli değil. Resmen boşvermişlik gibi bir şey var, elleriyle alıp hem Avrupa'yı çöpe attılar hem de çok absürt işler olmazsa Fener'e şampiyonluğu hediye ediyorlar. Her şey düzgün gidebilecekken yazık değil mi?
Apo tarafına hücumcu bek bakıyorlar gibi hala. Oraya atletizmi yüksek savunması iyi olan biri lazım. Apo bazen 6no gibi ileri çıkıyor, sol bek de ileri çıkınca arkası bomboş kalıyor, geraldonun neler yaptığı unutuluyor. Sanchez tarafında sağ önde barış olursa atletik bişeye gerek yok, marianonun biraz daha çabuk versiyon bi bek gayet iş görür. Ortasahada torreira yanına sergio/demirbay rotasyonunu attılar, bunun anlamı sadece torreira kışkırtmadırbununla beraber - ismi geçen adamların hepsi farklı profil.
hiç biri Boey özelliklerine yakın profilde değil.
Tabi canım yani Erden'i silme ihtimalini hiç hesaba katmıyorum az bir şey kafası çalışıyorsa ilk dönemin üstüne bu kadar itibar görmesinin tek sebebinin Erden olduğunu biliyordur herhalde.tüm keramet erden'de dursunda bi numara yok
bahsi geçtiği anda küfürden kırmızı kart yediAdı geçen solbeklerin hepsinden iyi bi bek var eyüpsporda oynuyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi