Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu sene icardi hariç en maliyetli 2 transferimiz davinson ve zaha oldu.

2si de gereksiz oğlu gereksizdi, yazın bunları söyledik yemediğimiz linç kalmadı, zaha skor olarak katkı vermesine rağmen söylüyorum bunu. 10 ve 8 alınmadan buralara oyuncu ekstra oldu

nelsson'u satabilsek neyse derdim de elinde çok iyi bir ikili varken 10 milyon bons + 3.2 maaş vermek nedir stopere ya.

o maliyetlere orta saha alsak daha mı kötü durumda olacaktık şimdi?

yauv senin hocan ortasahaya bizim istediğimiz 8-10 değilde 6-8 gibi birşey isteyip durmuş vecino-paredes gibi

3 kulvarda oynuyorsun

nelson ve apo sakatlansa kiminle sahaya çıkacaktın mecburdular stoper almaya tr şartlarında kralını getirdiler

hucum hattında kerem, yunus mertens harici adamın yokdu kadroda

sen bayerne kök söktütdüysen bunu zahayla ziyechle yaptın

adamların bekleri ileri bile çıkamadı!!!!

yönetimin net hatası son güne 8 noyu bırakmakdı transfer planlaması konusunda
ve ndombeleyi almakdı

kötü oyunun sorumlusu hiç lagaluga yapmadan hocadır!

bakambu baykuş mu yav

yauv senin hocan ortasahaya bizim istediğimiz 8-10 değilde 6-8 gibi birşey isteyip durmuş vecino-paredes gibi

3 kulvarda oynuyorsun

nelson ve apo sakatlansa kiminle sahaya çıkacaktın mecburdular stoper almaya tr şartlarında kralını getirdiler

hucum hattında kerem, yunus mertens harici adamın yokdu kadroda

sen bayerne kök söktütdüysen bunu zahayla ziyechle yaptın

adamların bekleri ileri bile çıkamadı!!!!

yönetimin net hatası son güne 8 noyu bırakmakdı transfer planlaması konusunda
ve ndombeleyi almakdı

kötü oyunun sorumlusu hiç lagaluga yapmadan hocadır!
he yaw

tamda bu neden ve geri dönerkeki paylaşım hatasından eleştiriyorum 4-2-3-1 i

ofansif bek hastasıyımdır ben , yağsın dibe insin gelişine şut denesin falan. çok çok severim çünkü ortasahayı ileri iter.

neresinden baksan ufak ufak uyumusluklar var bizim profillerde.
4-2-3-1e ne bekler ne ortasaha ne kanat uyuyor şu an. Boeyden sonra geri dönüşlerde baya zorlanacağız bence

Elimizi bağlayan bence 12 yabancı hikayesinin de denk gelmesi. Uzun sözleşmeye giremiyoruz, lig yarışından kopmama adına da risk transferi yapamıyoruz.
12 yabancı sorunu nedeniyle biz tahminen angelinoyu da istemedik şu yoklukta devam ettirirdik en kötü 6 m falan koyacağını da düşünmüyorum bize.

Sıkıntı şu ki geçen sene devre aradı da benzer bir süreç yaşadık zaniolo dışında elle tutulur bir transfer yoktu. Yine benzer bir sürece giriyoruz yarın sabah ile birlikte neler olacak bunları düşünüyorum asıl.
An itibariyle +3 yabancı eksildi biri doldu diyelim +2 kalıyor. Kiralık bir şeyler olabilir kalan günlerde iyi bakmak lazım.
1706824737246.png

Rakibin hala 17 yabancisi var. Bizim 12.

Puan tablosu 23.haftada 60-60. Buradan sampiyonluk giderse Özbek-Öztürk-Timur üclüsü seneye kadro planlamasi yapamaz.

4-2-3-1e ne bekler ne ortasaha ne kanat uyuyor şu an. Boeyden sonra geri dönüşlerde baya zorlanacağız bence
orası kesin - ters kademesi bile epikti

ama birazda özellikle Kerem'in topla dalarak ya da orta yapacağım diye kötü top sallayarak rakibi kontraya kaldırmasıda defansın maç boyu depar üstüne depar yapmasına neden oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt