Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hiçbişey okumuyosun kendi yazdıkların dışındaokan hocanızı savunmak için erden timuru bitirdiniz el birliği ile!
Kuriye kapıda getirdi viskileriManav - "BOMBA BOMB BOMB Bomba va Salın beni salın bi "
Okadar top kaybı yapan adam iyi olamaz. Beşiktaşa kayseriden gelen oyuncu gibi olurLevent iyi adam ama bonservisi ne kadar o önemli
Levent Mercan'ın neden bu kadar beğenilmediğini anlamadım. Bizim maçta ve FB maçında beğenmiştim şahsen eğer max 2 milyona maaş olarakta 500-600 bin euro civarı alacaksa gayet uygun bir transfer olur.
Can Uzun Nürberg'de.konudan bagımsız gümrükten adam alınacaksa o da can uzundur bana göre
Valla boey de gitti, keremin kayıplarından dolayı bi maçta fena patlayacağız bence. Dua edelim de stoperler ve torreira hiç düşmesinorası kesin - ters kademesi bile epikti
ama birazda özellikle Kerem'in topla dalarak ya da orta yapacağım diye kötü top sallayarak rakibi kontraya kaldırmasıda defansın maç boyu depar üstüne depar yapmasına neden oluyor.
Lig için bir hamle daha gelir hafta içi. Avrupa’ya liste bildirmek için kovalıyorsak o iş yatar gibime geliyor. Bu aç herifi doyuramayacağımız için o iş yalan olur.Başka adam yok Aurier + Levent ile bek transferi kapatılır Kaan'ın sakatlığı var yarın bir gün ne olacağını bilmiyoruz geriye bek kalmıyor.![]()
dün lansmandaymışziyech hollandadaymışherifin rahatlıgı 10 numara
kupa bitince takımına dönmeyen tek oyuncu sanırım
gümrükte de vardı karıştırdım ismini kanat oynuyorCan Uzun Nürberg'de.
Bütün Galatasaray muhabirleri kendilerini alkole vermiş sanırım.Alayi saçmalıyor başka bir açıklaması olamazManav - "BOMBA BOMB BOMB Bomba va Salın beni salın bi "
Kimdir bu herif 2 milyon Euro edecek. Takım a kalite lazım. Peşine dustugumuz adamlara bakHurma denen şeyin evladına değil 2 milyon, 2 lira bile yediren rahat durmasın o kulüpte
teknik olarak hala trasnfer yapıyor olabilir ama sanmıyorum.ziyech hollandadaymışherifin rahatlıgı 10 numara
kupa bitince takımına dönmeyen tek oyuncu sanırım
Yakup gece gece kafa açma