Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Manav - "BOMBA BOMB BOMB Bomba va Salın beni salın bi "

Afrika Kupasi'ndan elenmemis milli takimdan suan bos olan bir mevkiye son gün adam getirmek öyle 800-850 bin euro ile aciklayabileceginiz bir sey degil.

Levent Mercan'ın neden bu kadar beğenilmediğini anlamadım. Bizim maçta ve FB maçında beğenmiştim şahsen eğer max 2 milyona maaş olarakta 500-600 bin euro civarı alacaksa gayet uygun bir transfer olur.

Hurma denen şeyin evladına değil 2 milyon, 2 lira bile yediren rahat durmasın o kulüpte

orası kesin - ters kademesi bile epikti

ama birazda özellikle Kerem'in topla dalarak ya da orta yapacağım diye kötü top sallayarak rakibi kontraya kaldırmasıda defansın maç boyu depar üstüne depar yapmasına neden oluyor.
Valla boey de gitti, keremin kayıplarından dolayı bi maçta fena patlayacağız bence. Dua edelim de stoperler ve torreira hiç düşmesin

Başka adam yok Aurier + Levent ile bek transferi kapatılır Kaan'ın sakatlığı var yarın bir gün ne olacağını bilmiyoruz geriye bek kalmıyor. :asd:
Lig için bir hamle daha gelir hafta içi. Avrupa’ya liste bildirmek için kovalıyorsak o iş yatar gibime geliyor. Bu aç herifi doyuramayacağımız için o iş yalan olur.

Sami Yen isimli hesabi yöneten herif hala ortada görünmüyor. Hesabin sifresini unuttu herhalde.

Gece gece o herif haber girdikten sonra UYKUDAN UYANDIRILAN haberciler twit atmisti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt