Bora Ege
Kırmızı Üye
- 15 Temmuz 2009
- 2.282
- 2.329
- 1.723
ULAN !
Bunu atmaya gelmistim. Bu arada Ingiltere'de 42dk sonra bitiyor yani gece yarisi degil 23:00'te bitecek onlarin saatiyle ama artik bir anlami yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ULAN !
Gomisin yine fransasi hep iyiydi yine.Viniciusun 1 sezonu falan vardi kariyerinde doğru düzgün o da benficadaydiPremier League'de yakaladığı gol sayısı çok da aldatmamalı aslında insanı. Gomis'in de Premier Lig kariyeri pek parlak değildi mesela.
Swansea'de oynarken 1 sezonda 33 maç 6 gol
Bize geldiğinde ilk sezon neler yaptığını biliyoruz.
ingiltere 11pm bitiyor diyor ora saati yani kaldi 40dakikadurun yav demin ben yanlış yazdım
Avrupa geneli: 44 Dakika
İngiltere : 1 saat 44 dakikaya bitiyor.
Burnleyden çıt yok hala
"Hay senin şom ağızına" diyeceğim mecburen renktaş, lütfen kusuruma bakma amaassignon burnley yatti kesin yarim saatleri kaldi
elmander tarzı bir adam bizi uçurur bu arada
icardi ilede çok uyumlu olurdu icardi-elmander
da açıkladı herifler assignonu az önceingiltere 11pm bitiyor diyor ora saati yani kaldi 40dakika
mümkünat dahilinde görmüyorumBu 4 isim gelebilir gibi duruyor Bakambu gitti, Angelino gitti sanki bir yabancıyla ilgili sözleşme dondurma olabilir diye tahmin ediyorum.
Vanderlan
Levent
Aurier
Viniscius
Lan bende yeni fark ettim tipide benziyor insan o resmimi kullanır ahahahaahaUlan carlos viniciusmuş o
Hayır demem bana uygun ama yedek lazım. Kazımcan inanılmaz geriye gitti biraz ışık verseydi bu sezon çok iyi olurdu.birini oraya devşireceksek bağıra çağıra gelen barışı koyalım fikrindeyim
karagümrük'ün 1 senedir sol bek oynayan almancısını değil
Ulan carlos viniciusmuş o
alinti yapmasaydin silerdim"Hay senin şom ağızına" diyeceğim mecburen renktaş kusuruna bakma ama![]()
Almışız viniciusu fulhamdanne o renktopher
Kader :/Gider gitmez çapraz koparttı.