Bora Ege
Parçalı Üye
- 15 Temmuz 2009
- 2.590
- 2.652
- 1.893
ULAN !
Bunu atmaya gelmistim. Bu arada Ingiltere'de 42dk sonra bitiyor yani gece yarisi degil 23:00'te bitecek onlarin saatiyle ama artik bir anlami yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ULAN !
Gomisin yine fransasi hep iyiydi yine.Viniciusun 1 sezonu falan vardi kariyerinde doğru düzgün o da benficadaydiPremier League'de yakaladığı gol sayısı çok da aldatmamalı aslında insanı. Gomis'in de Premier Lig kariyeri pek parlak değildi mesela.
Swansea'de oynarken 1 sezonda 33 maç 6 gol
Bize geldiğinde ilk sezon neler yaptığını biliyoruz.
ingiltere 11pm bitiyor diyor ora saati yani kaldi 40dakikadurun yav demin ben yanlış yazdım
Avrupa geneli: 44 Dakika
İngiltere : 1 saat 44 dakikaya bitiyor.
Burnleyden çıt yok hala
"Hay senin şom ağızına" diyeceğim mecburen renktaş, lütfen kusuruma bakma ama :red:assignon burnley yatti kesin yarim saatleri kaldi
elmander tarzı bir adam bizi uçurur bu arada
icardi ilede çok uyumlu olurdu icardi-elmander
da açıkladı herifler assignonu az önceingiltere 11pm bitiyor diyor ora saati yani kaldi 40dakika
mümkünat dahilinde görmüyorumBu 4 isim gelebilir gibi duruyor Bakambu gitti, Angelino gitti sanki bir yabancıyla ilgili sözleşme dondurma olabilir diye tahmin ediyorum.
Vanderlan
Levent
Aurier
Viniscius
Lan bende yeni fark ettim tipide benziyor insan o resmimi kullanır ahahahaahaUlan carlos viniciusmuş o

Hayır demem bana uygun ama yedek lazım. Kazımcan inanılmaz geriye gitti biraz ışık verseydi bu sezon çok iyi olurdu.birini oraya devşireceksek bağıra çağıra gelen barışı koyalım fikrindeyim
karagümrük'ün 1 senedir sol bek oynayan almancısını değil
Ulan carlos viniciusmuş o
alinti yapmasaydin silerdim"Hay senin şom ağızına" diyeceğim mecburen renktaş kusuruna bakma ama :red:
Almışız viniciusu fulhamdanne o renktopher
Kader :/Gider gitmez çapraz koparttı.