Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 21.350
- 22.542
- 1.698
Sener? Şener geldiğinde dokunsan ağlayacak durumdaydimyok usta olmuyor ben bile kendimi levent mercana ikna edemiyorum
bunu başaramadığım bir transfer olmamıştı bunca yıldır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sener? Şener geldiğinde dokunsan ağlayacak durumdaydimyok usta olmuyor ben bile kendimi levent mercana ikna edemiyorum
bunu başaramadığım bir transfer olmamıştı bunca yıldır
Sener? Şener geldiğinde dokunsan ağlayacak durumdaydim
Transferin sırası olmaz reisBek almadan önce forvet açıklar isek fena gülerim açıkçası.![]()
Yapamıyorum be emrem. Saga dönüyorum levent sola dönüyorum leventHani uyuyacaktın
bence bu kısmı söylenen gibi değli - mutlaka vardı opsiyonda yetmemiştir.aten opsiyonsuz almakda saçmalıkdı
Biz bile unuttuk yav Olivier geliyormuşUmarım sağ bek, sol bek, forvet derken orta saha transferini unutmazlar.
Talisca bugun 3 gol atmışUmarım sağ bek, sol bek, forvet derken orta saha transferini unutmazlar.
5 aylık mevzu paneli açıyor hop giriyorsun sisteme belgeleribu arada artık daha topçuların trye gelmesine gerek yokmuş lisans için
anasını satayım durmadan yeni birşeyler çıkıyor
ozaman yetişebilir tranaferler
Aynen geçen seneden sonra salmış kendini belli ki. Okan hocada bu yüzden sildi kendisini sanırım. Gerçekten çok yazık. Geçen sezondan sonra ekstra çalışıp fiziğini güçlendirseydi biraz temaslı oyuna çalışsaydı çok başka olurdu. Hayır önünde Barış, Sacha, Kerem gibi örneklerde var taraftarda sana ısınmaya başlamış kariyerine neden yatırım yapmaz genç bir futbolcu gerçekten anlamıyorum.kazımdaki düşüş cidden inanılmaz
hiç çalışmıyormuş sanırım ekstra idman falan 0mış
yazık
Yıllık 15m euTalisca bugun 3 gol atmış