- 3 Haziran 2015
- 56.733
- 65.869
- 4.143
Aruier Gs de - Iptal oldu - Iptal olmadi devam ediyor - Iptal olmak üzere - Pürüzler cözüldü - Aurier Gs de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönetime güvenelim. Gerekli tüm analizleri yaptıktan sonra hangisi daha kötüyse onu alırız. İçin rahat olsun.atal kronik sakat uzak durmak lazım, aurier bile daha makul geliyor atala göre
Championshipte sürünsün yavşak şimdi"wants gala at all costs"
duydun mu golf deliği faresi assignon bıdığı...
Çok dikkat çekiyorsun romano
Evet menajerlerle çalışıyor. Dün o tweeti piyasası artsın diye attı büyük ihtimal ama çuvalladı.Para mı alıyor lan bu köpek herif menajerlerden? Sürekli değişik bilgi giriyor
İş arayıp da bulamayan varsa yarın futbolcu olarak başlayabilir
İlan burada;

inanılmaz istiyorum öyle olmasını - çok doldum . Yarın 90 dk fulham lıyım maçta. Tirbünde görünsün asık suratlıChampionshipte sürünsün yavşak şimdi
Rahat ol yav eski temposu olmasa da savunması iyi. Bizim ligte her türlü götürür, 4 aylık deniyordu zatenLan ne güzel iptal gibiydi ya kahreden haber 2 kere geldi artık dayanamiyorum
Ya 4 aylık değilse?Rahat ol yav eski temposu olmasa da savunması iyi. Bizim ligte her türlü götürür, 4 aylık deniyordu zaten
4 ay olacak da bu adam anca martta oynayacak zaten.Rahat ol yav eski temposu olmasa da savunması iyi. Bizim ligte her türlü götürür, 4 aylık deniyordu zaten
Sanmam en fazla opsiyon vardır +1. Bakalım göreceğiz, romanoyu değil bizim muhabirleri takip etmek gerek. Bakambuda gördüğümğz gibi romano patlıyor bu dönemYa 4 aylık değilse?
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İşte o yüzden yarın hepimiz maliliyiz4 ay olacak da bu adam anca martta oynayacak zaten.