Bahadır İkiz
10 Numara!
İçimden bir his UeFA yı yeniden alacağız diyor !! Klopp un finalde okan hocamızı tebrik ettiğini görür gibiyim.
Avrupanın en formda 3-4 takımından 2si(Leverkusen-Liverpool) avrupa liginde o iş imkansız.
İçimden bir his UeFA yı yeniden alacağız diyor !! Klopp un finalde okan hocamızı tebrik ettiğini görür gibiyim.
bu oyuncu ekleme transfer dönemi için reis yavOlum nasıl ya Prag i geçersek yeni oyuncu yazamıyor muyuz ne alaka kural mi değişti , Haluk uefa için son gün diyor
Senin işe gidiş şekliaurier viinicius icin mi geceleri uykusuz gecirdim, ise lesh halde gittim? abv ben daha ne diyim
Arsenal'de öyle idiAvrupanın en formda 3-4 takımından 2si(Leverkusen-Liverpool) avrupa liginde o iş imkansız.
Yalnız Bankalar Birliği anlaşmasında biz çıksak önümüz fersah fersah açık hale gelse devlet tarafından af getirilmeyeceğinin bir garantisi var mı yoksa böyle bir şey yapılabilir mi ?i
sol bek alamadık diye 3 haktan 2 sini mi kullanalım ama ...(alınılmamış olmasını savunma amaçlı değil)Berkani avrupaya yazdırmak dingillik. Sol bek yetismemesini boyle kapatıyorlar.
Jaba vardı eskiden futbol gurmeleri hatırlar. Gol atamazdı pek ama güreşirdi reis.
Carlos'ta o tadı alıyorum. Bir bakmışsın Okan Hoca sol beke çekmiş![]()
Krediyi veren devlet değil, bankalar.Yalnız Bankalar Birliği anlaşmasında biz çıksak önümüz fersah fersah açık hale gelse devlet tarafından af getirilmeyeceğinin bir garantisi var mı yoksa böyle bir şey yapılabilir mi ?
Şike dönemi 1 gecede yazılı kuralları değiştirenlerden bahsediyoruz.
Bonservis nedir rengimLevent kazığı hasirt diye giriyor