Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aurier viinicius icin mi geceleri uykusuz gecirdim, ise lesh halde gittim? abv ben daha ne diyim
Senin işe gidiş şekli
1706874189479.webp

Yalnız Bankalar Birliği anlaşmasında biz çıksak önümüz fersah fersah açık hale gelse devlet tarafından af getirilmeyeceğinin bir garantisi var mı yoksa böyle bir şey yapılabilir mi ?

Şike dönemi 1 gecede yazılı kuralları değiştirenlerden bahsediyoruz. Umarım bu işinde bir arka kapısı yoktur.

Jaba vardı eskiden futbol gurmeleri hatırlar. Gol atamazdı pek ama güreşirdi reis.

Carlos'ta o tadı alıyorum. Bir bakmışsın Okan Hoca sol beke çekmiş :D

Haluk Yürekli: "UEFA'ya bildirilecek 3 oyuncu Berkan Kutlu, Serge Aurier ve Carlos Vinicius. Sol bek transferi bugün yetişmeyecek ve UEFA listesine dahil olmayacak"

Geçen seneki yönetim vizyonu nerede şimdiki yönetim nerede?nerede bitik adam varsa onların peşindeler..bakambu 5 boey 35 fenerin şampiyonluğu için Ali koctan kaç para aldilar acaba onu da açıklamaları lazım..

bu çocuğu savunalım

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalnız Bankalar Birliği anlaşmasında biz çıksak önümüz fersah fersah açık hale gelse devlet tarafından af getirilmeyeceğinin bir garantisi var mı yoksa böyle bir şey yapılabilir mi ?i

Mehmet Şimşek varken değil af ek faiz gelir imkanı olsa.

Af gelirse ve biz çıktıktan sonra gelirse haksız rekabet de olacağından o topa girmezler ekonomik sebep olmasa dahi.

Berkani avrupaya yazdırmak dingillik. Sol bek yetismemesini boyle kapatıyorlar.
sol bek alamadık diye 3 haktan 2 sini mi kullanalım ama ...(alınılmamış olmasını savunma amaçlı değil)

ama "kapatma" olarak değilde "başka yazacak adam yok" diye bakıyorum.

Yalnız Bankalar Birliği anlaşmasında biz çıksak önümüz fersah fersah açık hale gelse devlet tarafından af getirilmeyeceğinin bir garantisi var mı yoksa böyle bir şey yapılabilir mi ?

Şike dönemi 1 gecede yazılı kuralları değiştirenlerden bahsediyoruz.
Krediyi veren devlet değil, bankalar.

Herkes aynı bankaya borçlanmadı kısacası öyle bir silme söz konusu olamaz. Ayrıca BB borçları dövizden TLye dönünce milyarlarca lira borçtan kurtuldu Türk takımları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt