Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet onlar faiz %14 ken %20-22 arası bir şeye imzaladılar.

Biz güncel faiz +1 diye imzaladık - o sene %15
sonra faiz 9lara düştüğü sene %10 (yıl sonundaki mi baz alınıyor emin değilim ama)
şu an ama %46 yıllık faizdeyiz. Örneğin 2023 için sanırım %40 faiz yedik borçtan

bunu keramettin admir über-hafızasıyla hatırlattı - epey taş oturdu bende bu tavır neden var diye
Fener’in mali toplantısını izlediğimde şartları bizim gibi söylemişlerdi. Faizler düşük gidince şartları bizim gibi yaptılar muhtemelen

Fener’in mali toplantısını izlediğimde şartları bizim gibi söylemişlerdi. Faizler düşük gidince şartları bizim gibi yaptılar muhtemelen
hiç bir fikrim yokta ne halt yerlerse yesinler -yarın yokmuş gibi harcıyorlar hala bana göre

biz kendi göbek bağımızı keselimde. ama en büyük iş bu durumdan ders almak olur- fazla para gömüp başarı yakalamazsan borç sana tekme tokat gibi geliyor şu an.

Sol bek bence alınmayabilir. 9 Şubat gününe kadar gündem olsun diye sadece konuşulur. Umarım yanılırım tabi.

anapara önceki dönemden faiz yemiş halde anapara olarak mı bakıyorsun yoksa tamamen orjinal meblağ olarak mı ?

onun hesaı nasıl çıkıyor emin değilim. her ocakta faiz binmiş halde yeni borç bakiyesi olarak mı yansıyor çıkman gerkeen meblağ diye
Bilmiyorum da BB'den çıkmak için 3 milyar TL civarı bir parayı ödememiz lazım diye bir yerde okumuştum ama ne kadar doğru emin değilim.
Bankalar Birliği ile yapılan sözleşme çerçevesinde göreve geldiğimiz 2022 Haziran ayından itibaren şu mecburiyetimiz var. Yapılandırmanın 2019’da yapılmasından dolayı faiz ve ana para ödemeleri ötelendi. Ertelenen bu faiz ve anapara ödemeleri için Bankalar Birliği, Galatasaray’ın ürettiği bütün fonları bir yerde topluyor. Bunun yarısını faiz ve anapara ödemeleri için süpürüyor. Diğer yarısını da Galatasaray Spor Kulübü’ne serbest bırakıyor.

Basit bir anlatımla bugünkü yönetimin, 2024 Mayıs’tan sonra gelecek yönetimin de şuna ihtiyacı var. Bir hesap yaparak Galatasaray Spor Kulübü’nü olması gerektiği gibi yönetmek için gereken para neyse bunun iki mislini oluşturması lazım ki hem borcu tasviye etsin hem de kulübü yönetsin. Bunun çok önemli bir bilgi olduğunu düşünüyorum. Defaatle de söylüyorum. Bu, Galatasaray’ın olmazsa olması. Galatasaray’ı yönetmek için gelecek arkadaşların hesaplaması gereken bir husus.

Bu borç yükünden kurtulmak ve size söz verdiğimiz gibi Bankalar Birliği anlaşmasından çıkmak için çalışmalarımızda önemli aşamalar kaydettik. Bir an evvel bu faiz sarmalından çıkmamız lazım. Çok yakın tarihte, kulübümüz için hayati derecede önemli bu konuda size müjdeli haberler vereceğiz.

Başkanın Ocak ayı divan toplantısında söyledikleri. Burada da vermiş mesajı çok yakın tarihte müjdeli haberleri bekliyoruz başkandan. Şubat ayında üstü kapalı Nisan veya Mart ayındaki Divan kurulunda net ifadelerle söyleyecektir diye umuyorum.

IMG_3536.webp

8 numara onemli bir eksik. Herkesin aksine ben Aurier’in faydali olacagini dusunuyorum.

Neyse bu transfer döneminde bir şey beklemeye gerek yok. Bu takım şampiyon olacak sonra taraftar yönetime çökecek. Geçen yaz gibi rahat vermeyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt