Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hissiyatım fırsat orta saha Premier ligden olur. Onlar daha rahat yolluyor. bjk, ts falan da o şekilde bir şeyler bekliyor sanki.

Fırsat transferi için evrakları yetişmeyen oyuncu varsa belki bir ihtimal onlar için yeni rota hesaplanıyor denilebilir.Lyona transfer olamayan adam 10 no olsaydı westhamden belki koparırdık .

Kim neyi aldı?

Gerçekleşen transferlerin bedellerine bakarsan iyi oyuncuların ne bedellere bırakıldığını anlarsın.

Sen Bakambu’yu 5 ve bonuslara satıp, millet potansiyelli gencini o paraya bıraksın istiyorsun, kimse aptal değil nihayetinde.
Üstat bilmiyorum kim neyi aldı. O kadar süre transfer tahtası açık kaldı. İlla ki birileri aldı sattı oyuncu. Maliyet olayında haklısın kimse iyi oyuncusunu ucuza bırakmıyor. Bizde para harcamak istemiyoruz. Sezon sonuna kadar idare etmek için bula bula Auirer’i mi bulduk? Ne zaman geleceği belli değil, sakat mı değil mi belli değil. Transferi son güne bırakmışlar menajerlerin önerdikleri içinden en ucuz olanları seçiyorlar muhtemelen. Takımda aylardır eksik mevkiler belli ama oralara hâlâ kimse gelmedi. Yazdan beri yanlış işler yapılıyor.
Diyeceksin ki kimi alalım? Bunu bilsem ben yönetici yada scout olurdum zaten. Herkes işini yapsın

daha eylül ayında söylemiştim yine söylüyorum yazın yerını doldurmakta en cok zorlnacagımız adam mertens olacak
dybala yada grizman filan almalısın ki o kalitede iş yapsın

yani cift haneli bonservis vermeliyiz

Kaan gibi oyun görüşü adamı sag bekte mundar ediyoruz kendisi bile söylemişti ortada oynamaya daha cok alıstım daha cok sevıyorum diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt