- 22 Kasım 2008
- 11.303
- 6.990
- 2.493
Kazanılmış hakkı olduğu için sözleşme sonuna kadar yerli sayılacak.
Sözleşme yenilersek?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kazanılmış hakkı olduğu için sözleşme sonuna kadar yerli sayılacak.
Nerdefirsat 10
filip marchwinski deniliyor
Batshuayi
Bonucci
King
Bunlar hariç hepsinin sözleşmesi devam edecek![]()
asker 10. yada 10numsu 8 istiyorum. onceligim asker 10.10umsu 8 ya da Asker 10 almalıyız

O zaman yabancı sayılıyor olabilir. Detayını hatırlayamadım şu an.Sözleşme yenilersek?
firsat 10
firsat 10
kazımcan Polonya'da doğsaydı diye karşıladığım bir fotofilip marchwinski
Üstat bilmiyorum kim neyi aldı. O kadar süre transfer tahtası açık kaldı. İlla ki birileri aldı sattı oyuncu. Maliyet olayında haklısın kimse iyi oyuncusunu ucuza bırakmıyor. Bizde para harcamak istemiyoruz. Sezon sonuna kadar idare etmek için bula bula Auirer’i mi bulduk? Ne zaman geleceği belli değil, sakat mı değil mi belli değil. Transferi son güne bırakmışlar menajerlerin önerdikleri içinden en ucuz olanları seçiyorlar muhtemelen. Takımda aylardır eksik mevkiler belli ama oralara hâlâ kimse gelmedi. Yazdan beri yanlış işler yapılıyor.Kim neyi aldı?
Gerçekleşen transferlerin bedellerine bakarsan iyi oyuncuların ne bedellere bırakıldığını anlarsın.
Sen Bakambu’yu 5 ve bonuslara satıp, millet potansiyelli gencini o paraya bıraksın istiyorsun, kimse aptal değil nihayetinde.