Mustafa Baran
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2013
- 27.903
- 11.752
- 1.993
Avrupa ligi de variyi kötü berkan yedekler..mertens yerine kimse yok bence..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avrupa ligi de variyi kötü berkan yedekler..mertens yerine kimse yok bence..
Yok ya takım olarak diyorum basaksehir için filan mı onerilmisokan buruk uzun boylu adamdan 10 no olmaz demiş.
evet o yüzden tutmadı gözüyle bakıyorlar.
başkan değil menajerler
Bu sene başak kalibresinde transferler yaptığımız için bize önerilmiş olması muhtemelKime önerilmiş basaka filan mi
bir nevi haklı aslında.okan buruk uzun boylu adamdan 10 no olmaz demiş.
evet o yüzden tutmadı gözüyle bakıyorlar.
başkan değil menajerler
Hep böyle söylenmesi biraz ezbere kaçıyor. O maçlarda pek iş düşmediği için idare eder gibi göründü sadece. Kazımcan' ın bir büyük takımda ilk 11 oyuncusu olmasına ihtimal veremiyorum. Işık veren tek bir özelliği yok maalesef...Sol bek muhakkak turk olmalı fakat vasat olan tek Türk sol bek de ridvan onu da vermiyorlar.Kasimpasali olan çocuk da zaten 0 tempo o yüzden stoper oynuyor bayadir sanırım.Hoca Kazımi neden sildi anlamıyorum geçen sene son haftalarda kötü oynadığı tek maç ankaragucu maçıydı onun dışında hep iyi oynadı.En mantıklısı berkay denilen çocuğu denemek diyeceğim ama onun da profesyonel maçı yok herhalde
City grubunun takımı para vardır bunlarda potansiyel gördülerse alırlar.
haklı zaten hemencecik reddedildi. 10 dk civarında herşey olup bitti.bir nevi haklı aslında.
afedersin, kıçı yere yakın bacakları esnek adam kolay düşmeyip her dardan çıkabilir.
uzun boylu adamda ibrahimovic gibi ekstra tekvando tarzı şeyler olması lazım bnce![]()
City Group'un olmuş kulüp sanırım o yüzden verebilirler 6 + bonus falan.
Tete gidiyo
Gayet iyi top taşıyıp iyi pas yapıyordu o zamanlar ki yine ank maçı hariç gayet iyi defansif performansı vardı bence , sadece orta açma sorunu vardı.Defansif olarak ben çok begeniyordum hatta geçen sene stadda başak maçını izlemiştim en iyi macidir sanırım.Hep böyle söylenmesi biraz ezbere kaçıyor. O maçlarda pek iş düşmediği için idare eder gibi göründü sadece. Kazımcan' ın bir büyük takımda ilk 11 oyuncusu olmasına ihtimal veremiyorum. Işık veren tek bir özelliği yok maalesef...
en büyük handikapı takımdan beklenti çok yükseklerdeyken trasnfer gazıyla , lig başı, CL vs derken aldığı sürede o beklentinin altında kaldıTete gidiyo
Yine ceza alican galiba adini anmak bile yasak@Alper Altun benim mesajım nasıl yağızı övmekten ceza alır yav
tam tersi bu art niyetli herife bıraktılar haber işini diye diğer gazeticilere kızıyordum ben