Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bahiada para yoktur

bahia 3m verir anca

1706910553398.webp

okan buruk uzun boylu adamdan 10 no olmaz demiş.

evet o yüzden tutmadı gözüyle bakıyorlar.

başkan değil menajerler
bir nevi haklı aslında.

afedersin, kıçı yere yakın bacakları esnek adam kolay düşmeyip her dardan çıkabilir.

uzun boylu adamda ibrahimovic gibi ekstra tekvando tarzı şeyler olması lazım bnce :D

Tete dün Brezilya’ya gitmek istemiyordu bugün Bahia’dan başka yerde oynamam mı diyormuş?

Sol bek muhakkak turk olmalı fakat vasat olan tek Türk sol bek de ridvan onu da vermiyorlar.Kasimpasali olan çocuk da zaten 0 tempo o yüzden stoper oynuyor bayadir sanırım.Hoca Kazımi neden sildi anlamıyorum geçen sene son haftalarda kötü oynadığı tek maç ankaragucu maçıydı onun dışında hep iyi oynadı.En mantıklısı berkay denilen çocuğu denemek diyeceğim ama onun da profesyonel maçı yok herhalde
Hep böyle söylenmesi biraz ezbere kaçıyor. O maçlarda pek iş düşmediği için idare eder gibi göründü sadece. Kazımcan' ın bir büyük takımda ilk 11 oyuncusu olmasına ihtimal veremiyorum. Işık veren tek bir özelliği yok maalesef...

Neyse ki tjk kadar kötü değiliz en azından o açıdan da bakmak lazım.Kadrolarina bir sürü adam lazımken kimseyi alamayıp bir de sögüscüyü affetmiyor

bir nevi haklı aslında.

afedersin, kıçı yere yakın bacakları esnek adam kolay düşmeyip her dardan çıkabilir.

uzun boylu adamda ibrahimovic gibi ekstra tekvando tarzı şeyler olması lazım bnce :D
haklı zaten hemencecik reddedildi. 10 dk civarında herşey olup bitti.

Toreira ile değişmeli oynayabilecek kalitede ön libero ivedi şart bu takima avrupa ligi de var. Kimse berkan Eyüp demirbay ndombele falan demesin oraya aynı ayarda bi topçu şart aloooo

Hep böyle söylenmesi biraz ezbere kaçıyor. O maçlarda pek iş düşmediği için idare eder gibi göründü sadece. Kazımcan' ın bir büyük takımda ilk 11 oyuncusu olmasına ihtimal veremiyorum. Işık veren tek bir özelliği yok maalesef...
Gayet iyi top taşıyıp iyi pas yapıyordu o zamanlar ki yine ank maçı hariç gayet iyi defansif performansı vardı bence , sadece orta açma sorunu vardı.Defansif olarak ben çok begeniyordum hatta geçen sene stadda başak maçını izlemiştim en iyi macidir sanırım.

@Alper Altun benim mesajım nasıl yağızı övmekten ceza alır yav

tam tersi bu art niyetli herife bıraktılar haber işini diye diğer gazeticilere kızıyordum ben

en büyük handikapı takımdan beklenti çok yükseklerdeyken trasnfer gazıyla , lig başı, CL vs derken aldığı sürede o beklentinin altında kaldı

süreklilik olsa belki meziyetlerini göreceğiz , özgüven gelecek vs olabilirdi ama angelino gibi sınırlı oynadığı süreçlerde kendini gösteremedi diye bakabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt