Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geriye sadece lig kaldığına göre Demirbay ve Kaan zorluk derecesine göre değişerek idare edebilir. Mertens'in yokluğında 442 ile Zaha ileri atılabilir veya oynayabilecek durumdaysa Ziyech ortaya kaydıralabilir. 8, 10 ve Bek eksikliği bir şekilde çözülüyor. Ancak sağ kanat lig için mutlaka transfer gerektiriyor. Lig için 2 alternatif:

A:

Aurier----Nelsson/Davinson-----A.kerim-----BAY

-------------Dermirbay-Lucas

Transfer/Ziyech----Mertens/Ziyech----Kerem/Zaha

------------------İcardi

B:

Aurier----Nelsson/Davinson-----A.kerim-----BAY

Transfer------Dermirbay----Lucas-------Kerem

---------------İcardi--Zaha

GFZ4OIzXYAAPF_3

Keşke güzel bir 10 numara gelse.. Mertens elinden geleni yapıyor ama şut yeteneği üst seviye olan bir 10 numara ne güzel olurdu..

Fotodan bağımsız yeni tarz kramponlari hiç beğenmiyorum ya. Neydi bizim çocukluğumuzdaki kramponlar valla
Krampon tarzları konusunda çok dikkatli biri olarak söylüyorum, bu zidane,Beckham,kaka nın giydiği modelin modern hali. Genelde orta saha oyuncuları giyiyor. Forvet oyuncuları daha hafif olan modelleri tercih ediyorlar ör: tete nin giydiği model.

Hop 30 sene geçiyor değişen yok

Dün yazdım bunu icardi formsuz değil oynamıyor değil oynatmıyorlar ve bu kasti yapılan bişey hakemler göz ardı ediyor icardiye yapılan müdaheleleri adamın kafasına vurdular elmacık kemiğini kırdılar ayağını sakatladılar dünkü maçlara biri koluna sarılıyordu biri bacağından aşağıya çekiyordu görmezden gelindi

Dün yazdım bunu icardi formsuz değil oynamıyor değil oynatmıyorlar ve bu kasti yapılan bişey hakemler göz ardı ediyor icardiye yapılan müdaheleleri adamın kafasına vurdular elmacık kemiğini kırdılar ayağını sakatladılar dünkü maçlara biri koluna sarılıyordu biri bacağından aşağıya çekiyordu görmezden gelindi
niye kendinizi kandırıyorsunuz

geçen seneki icardiyle bu seneki bir mi

sene başında idman yapmamış hali bile daha iyiydi, sakatlıktır fit olmamasıdır sebebini bilemem ama formsuz değil demek komik

sene başında idman yapmamış hali bile daha iyiydi, sakatlıktır fit olmamasıdır sebebini bilemem ama formsuz değil demek komik
formsuzdan ziyade golcü kimliğinden farklı oynuyor ve daha az hareketli malesef.(ben öyle yorumluyorum en azından)

sezon başında dediğin gibi bıraktığı yerden gidiyor gibiydi

Formundan bağımsız adama her maç penaltı yapıyorlar ve verilmiyor. Hakemler İcardi'yi dövmek serbestmiş gibi takılıyorlar bunu neden görmüyoruz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt