- 17 Eylül 2018
- 20.375
- 23.316
- 1.983
BizdeAlman millisinde mi bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BizdeAlman millisinde mi bu
Niye almadık bunu hiç. Gelsin sampiyonaya
Perşembe pazarında yok satardı Total90 larFotodan bağımsız yeni tarz kramponlari hiç beğenmiyorum ya. Neydi bizim çocukluğumuzdaki kramponlar valla
Krampon tarzları konusunda çok dikkatli biri olarak söylüyorum, bu zidane,Beckham,kaka nın giydiği modelin modern hali. Genelde orta saha oyuncuları giyiyor. Forvet oyuncuları daha hafif olan modelleri tercih ediyorlar ör: tete nin giydiği model.Fotodan bağımsız yeni tarz kramponlari hiç beğenmiyorum ya. Neydi bizim çocukluğumuzdaki kramponlar valla
Hay cok yaşa rts. Bende birine benzetecem diyordum. Samattaya benziyorBu samattaya ya benzeyen adam nasıl
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dunden beri görmuyordum. Simdi sen yaptin. At kendini 1kattan rtsBir daha Saneye seneye espirisi gorursem 1. kattan atlayacagim.
Hop 30 sene geçiyor değişen yok
Hop 30 sene geçiyor değişen yok
niye kendinizi kandırıyorsunuzDün yazdım bunu icardi formsuz değil oynamıyor değil oynatmıyorlar ve bu kasti yapılan bişey hakemler göz ardı ediyor icardiye yapılan müdaheleleri adamın kafasına vurdular elmacık kemiğini kırdılar ayağını sakatladılar dünkü maçlara biri koluna sarılıyordu biri bacağından aşağıya çekiyordu görmezden gelindi
formsuzdan ziyade golcü kimliğinden farklı oynuyor ve daha az hareketli malesef.(ben öyle yorumluyorum en azından)niye kendinizi kandırıyorsunuz
geçen seneki icardiyle bu seneki bir mi
sene başında idman yapmamış hali bile daha iyiydi, sakatlıktır fit olmamasıdır sebebini bilemem ama formsuz değil demek komik
Formundan bağımsız adama her maç penaltı yapıyorlar ve verilmiyor. Hakemler İcardi'yi dövmek serbestmiş gibi takılıyorlar bunu neden görmüyoruz?niye kendinizi kandırıyorsunuz
geçen seneki icardiyle bu seneki bir mi
sene başında idman yapmamış hali bile daha iyiydi, sakatlıktır fit olmamasıdır sebebini bilemem ama formsuz değil demek komik