Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 senedir her fener maçında yatışlara geçen gürayın hesabını versinler.
Taylan topun üzerinden atlamamasına rağmen atlamış gibi algı yapan puştlar gürayın cengiz rahat şut çeksin diye dönmesinin hesabını versinler.
Adamın yöneticisi rakip oyuncuya niye hırslı oynuyon plakanı aldık diye tehditte bulunuyo kimse ağzını açmıyor ne hesabı verecekler sn ahbabım

Son düzenleme:
Kafayi yemek üzereyim. Sabahtan beri samsun size maçı sattı algısı yapiyor sirkettekiler bile. En akillilari bile konu fb olunca dünyanın en mal adamina dönüşüyor. Bunu 1000 kere gördüm. Normal ortamda otur aa dersin nasil kendini gelistirmis etmis, konuyu futbola getir hemen iq lari 10 a düşüyor
Ya oyle bom bos konusan tiplerle hic girmeyeceksin ki tartismaya. Benim yaptigim seyi oneririm. Boyle bi algi mi yapiyor hemen diyeceksin ki tabi saticak oglum bizim oyuncumuz bi de bize karsi mi iyi oynayacakti ? Ya da hakemler soyle boyle ofsaytimsi vs mi diyorlar ? Hemen diyeceksin ki lan tabi ki oyle karar vericek. Türkiyenin en buyuk takimiyiz kolay mi bizim aleyhimize karar vermek . Totosu yememistir diyip geciceksin. Mal gibi bakiyorlar suratina 😅😅

Ben sol beki geçtim orta saha da alınmayacak gibi ki hala ndombele takımda ve Okan hocam mecburiyetten faydalanmaya çalışıyor..
En azından ön tarafa bir adam alalım John arias videolarda fena gözükmüyor bize net bir çilingir lazım aslında Ziyech var elimizde ama ne vereceği belirsiz ..Teteyi iyi paraya Brezilya satabilirsek bahsettigim hamle hoş olurdu . Tete gitmiyorsa zaten o iş de hikaye olur en fazla vasat bir sol bek alinir

Kafayi yemek üzereyim. Sabahtan beri samsun size maçı sattı algısı yapiyor sirkettekiler bile. En akillilari bile konu fb olunca dünyanın en mal adamina dönüşüyor. Bunu 1000 kere gördüm. Normal ortamda otur aa dersin nasil kendini gelistirmis etmis, konuyu futbola getir hemen iq lari 10 a düşüyor

Bunlarda utanma arlanma da yok inan çoğu maçı bile izlemeden Twitter gündemine göre gotunden sallıyor .Herifler bize yaklaşık 35-40 dk kök söktürdü resmen

Niye ugrasiyosun ustat. Size cakti bize satti de

Bunlarda utanma arlanma da yok inan çoğu maçı bile izlemeden Twitter gündemine göre gotunden sallıyor .Herifler bize yaklaşık 35-40 dk kök söktürdü resmen
aynen öyle futbolu fbnin sokuk algıcı sayfalarından takip ediyor embesil fblilerin çoğu.

maçların özetlerini bile izlemiyorlar, bizim aleyhimize olan pozisyonlardan haberleri yok

Dünya futbol tarihi arkaları bu kadar kollandığı halde sürekli ağlayan, tescillenmiş şikede dahil her türlü şerefsizliği yapıp bu denli yüzsüzleşen başka bir oluşum görmemiştir.

fenerlileri dikkate alan insanlar ilk önce kendilerini sorgulasınlar.

Aklı selim bir insan şunu sorgular.. Anadolu kulüplerinde Gs-fb-bjk hepsinin topçusu oluyor yillardir bu rutin bir durum ..Emrah başsan bizi defalarca yıkmıştır-Yunus bizden kiralık gittiği Adana'da bize 2 tane yasladı hepsini geçtim Taylan dedikleri herif geçen sene rovasatayla haftanın golünü attı bize ve utanmadan hala konusuyorlar..
Tüm bunlara rağmen hadi hepsini kabul ettim süper ligde kaç takımin baskani GS veya bjknin kongre uyesiymis bir de onu izah etsinler..
Bu kadar aptal düşünmekten yoksun bir taraftar grubu ne gördüm ne duydum amatör ligde kiler bile bunlardan daha mantıklıdır ulan bizim topcumuz o takımda siz direk başkanlardan iş bagliyorsunuz her sene.. Eyüp süper lige çıkacak diye altlarına siciyorlar ortalığı ayağa kaldırıyorlar biri de dönüp kendi gotune bakmıyor ulan bu Sivas'ın Alanya'nın Rize'nin başkanları kim k.pasayla sizin nasıl bir iliskiniz var ki süper ligin en iyi forvetlerinden biri thiami size hediye ediyor..

Aklı selim bir insan şunu sorgular.. Anadolu kulüplerinde Gs-fb-bjk hepsinin topçusu oluyor yillardir bu rutin bir durum ..Emrah başsan bizi defalarca yıkmıştır-Yunus bizden kiralık gittiği Adana'da bize 2 tane yasladı hepsini geçtim Taylan dedikleri herif geçen sene rovasatayla haftanın golünü attı bize ve utanmadan hala konusuyorlar..
Tüm bunlara rağmen hadi hepsini kabul ettim süper ligde kaç takımin baskani GS veya bjknin kongre uyesiymis bir de onu izah etsinler..
Bu kadar aptal düşünmekten yoksun bir taraftar grubu ne gördüm ne duydum amatör ligde kiler bile bunlardan daha mantıklıdır ulan bizim topcumuz o takımda siz direk başkanlardan iş bagliyorsunuz her sene.. Eyüp süper lige çıkacak diye altlarına siciyorlar ortalığı ayağa kaldırıyorlar biri de dönüp kendi gotune bakmıyor ulan bu Sivas'ın Alanya'nın Rize'nin başkanları kim k.pasayla sizin nasıl bir iliskiniz var ki süper ligin en iyi forvetlerinden biri thiami size hediye ediyor..
Asıl mesele şu! 100 milyondan fazla yatırım yapıyorlar, maç hakem satın alıyorlar, her hafta ilk yaridan 3,4 atıyorlar, 5,6 tane takım her yıl banko 6 puan veriyor, yine olmuyor yine olmuyor, ben olsam bende yerim kafayı 🤓
Kudursun köpekler, ben çok eğleniyorum 🤓🤓

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt