- 29 Ocak 2023
- 15.834
- 8.899
- 1.203
Maşallah yine birinin adı düşmüş twittera bir giriyorum herkes de tanıyor, meğer ne kadar çok bundesliga 2 izleyen adam varmış yav.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adam Nuh‘un gemisini yapmıştır![]()
Bouly Junior Sambou - Oyuncu profili 25/26
Bouly Junior Sambou, 27, Senegal ➤ Al-Shorta SC, 2025'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 300 bin € ➤ * 1 Ara 1998, Bignona, Senegalwww.transfermarkt.com.tr
adam 25 yaşındaymış beyler. yiğit karagözden küçük
50 yılda bir kesiyorlar onun da ömür boyu videosu dönüyor. Lato Karamgümrük videolarında alasını kesiyordu bununTakımımızda yıllardır böyle bir orta yok, görmedik. Angelino bunlardan bolca kesiyordu bize gelince ondan da göremedik.
Aman abi bu Köhn de Angel gibi 3-5-2 beki olmasın! Yine aynı saçmalıklarla karşılaşmayalım lütfen.
Ohaa ohaa ohaaa thomas münye ts mi ne alaka mandrake
Çöp o ya dübya bile daha iyiOhaa ohaa ohaaa thomas münye ts mi ne alaka mandrake
Eriksen zaten inegölspor da oynuyordu te Allahım isim olarak ikisindende büyük ikisindende daha zorBurhancan Terzi: "Kamada, Dybala gibi adamlar Avrupa'da olmayacakları için geleceklerini düşünmüyorum o yüzden Eriksen'nin ihtimali daha fazla olarak görüyorum."
Aurier oynarsa kafayı sahaya veirrse tr deki bütün sağ bekleri cebine atar abi benceBakalım aurier mi katkı verece ts nın aldıgı bu munıer'mi ?
Demekki orda sol ayaklıları sağbekte oynatıyorlartoral bayramov sol ayaklı diyor ama adam sağ bekte oynuyor bu nasıl iş
Angelino hep kesiyordu ama yav 1 tane videosu yok ki zaten50 yılda bir kesiyorlar onun da ömür boyu videosu dönüyor. Lato Karamgümrük videolarında alasını kesiyordu bunun
Edit: Karabük*