Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maşallah yine birinin adı düşmüş twittera bir giriyorum herkes de tanıyor, meğer ne kadar çok bundesliga 2 izleyen adam varmış yav.

Takımımızda yıllardır böyle bir orta yok, görmedik. Angelino bunlardan bolca kesiyordu bize gelince ondan da göremedik.

Aman abi bu Köhn de Angel gibi 3-5-2 beki olmasın! Yine aynı saçmalıklarla karşılaşmayalım lütfen.

Takımımızda yıllardır böyle bir orta yok, görmedik. Angelino bunlardan bolca kesiyordu bize gelince ondan da göremedik.

Aman abi bu Köhn de Angel gibi 3-5-2 beki olmasın! Yine aynı saçmalıklarla karşılaşmayalım lütfen.
50 yılda bir kesiyorlar onun da ömür boyu videosu dönüyor. Lato Karamgümrük videolarında alasını kesiyordu bunun

Edit: Karabük*

Ts bir iki düzgün adam daha alsin da bari 3 fark falan atsınlar fbye.O maçı kesin ts alacak zaten de fark olsun , stoper filan da alsınlar bir de 10 no.

Francisco Moura, Leif Davis, Gudmunsson, Wdowik, Köhn bu isimlerden biri olabilir sol bek. İsimleri bize geçtiğimiz ve bu dönem yazılan oyuncular bunlar.

Burhancan Terzi: "Kamada, Dybala gibi adamlar Avrupa'da olmayacakları için geleceklerini düşünmüyorum o yüzden Eriksen'nin ihtimali daha fazla olarak görüyorum."
Eriksen zaten inegölspor da oynuyordu te Allahım isim olarak ikisindende büyük ikisindende daha zor

Hem Almanya dan hem azerbaycandan gelsin ikisine gelsin bir kerede biz rekabet olsun iyi olan oynasın

Yaz dönemi hem Sergio hem dombeleyi sutlamamiz şart belki zarar edecez ama 2 senedir ortasahasiz oynuyoruz bu gevşekler yuzunden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt