GSCimbom
Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv
Emre Altun

Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv Sayfa 351

Emre Altun ·

Cevap
10,4K
Okunma
619,7K
Sayfa
351/520
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BAĞ geçen her olay düzgün fizik tedavi ve güçlendirme gerektiriyor burkulma dahi olsa - ödemleri at, fizik tedavi , ağrı sızı vs olmadan hareket yapabil , antreman açığını kapat.

1.5 ay en iyi ihtimal bence

şurdan biliyorum - ben dizimi paramparça ettiğimde çapraz bağ kıkırdak - sonrasında epey ciddi fizik tedavi süreci yaşadım. gittiğim yer fenerin amatör branş sporcularının olduğu yerdi - sürekli bayan basket voleybol vs geliyordu onlardan biraz biliyorum. bileğinde bağ kopmamış ama kötü burkulmuş kız 1 ay boyunca nerdeyse benle aynı süre geldi.

ordaki fizyoterapistte hangi sezon hatırlamıyprum bjknin sağlık kadrosundaydı bir sonraki sezon mu ne

Kemik ödemi kısmı sıkıntılı gibi geldi daha önce 3-4 kez sakatlık yaşadım genel olarak kemik ödemi olunca biraz geç toparlıyor .. Tabi işin uzmanı değilim

Kemik ödemi kısmı sıkıntılı gibi geldi daha önce 3-4 kez sakatlık yaşadım genel olarak kemik ödemi olunca biraz geç toparlıyor .. Tabi işin uzmanı değilim
ya işte öyle bir halt ki eklem yeri - ki ayak bileği daha detaylı dizden - çok daha ufak mekanikler var.

Ödemdir şişliktir vs geçecek edecek sonra güçlendirecek bilmemne - genel kondisyon derken yolu uzun.

Dr.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt