Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nando
Icardi
Nelsson
Davinson
Abdülkerim
Torreira
Zaha

Iskeletimiz fena sayılmaz alınacak bek ve on numara gelişime açık ve genç olmalı. Yaşlı ve yatutarsa tarzı topculardan(ziyech ndombele gibi) uzak durmak lazim. 8 yaşlı/tecrübeli alinabilir

BAĞ geçen her olay düzgün fizik tedavi ve güçlendirme gerektiriyor burkulma dahi olsa - ödemleri at, fizik tedavi , ağrı sızı vs olmadan hareket yapabil , antreman açığını kapat.

1.5 ay en iyi ihtimal bence

şurdan biliyorum - ben dizimi paramparça ettiğimde çapraz bağ kıkırdak - sonrasında epey ciddi fizik tedavi süreci yaşadım. gittiğim yer fenerin amatör branş sporcularının olduğu yerdi - sürekli bayan basket voleybol vs geliyordu onlardan biraz biliyorum. bileğinde bağ kopmamış ama kötü burkulmuş kız 1 ay boyunca nerdeyse benle aynı süre geldi.

ordaki fizyoterapistte hangi sezon hatırlamıyprum bjknin sağlık kadrosundaydı bir sonraki sezon mu ne

Kemik ödemi kısmı sıkıntılı gibi geldi daha önce 3-4 kez sakatlık yaşadım genel olarak kemik ödemi olunca biraz geç toparlıyor .. Tabi işin uzmanı değilim

Kemik ödemi kısmı sıkıntılı gibi geldi daha önce 3-4 kez sakatlık yaşadım genel olarak kemik ödemi olunca biraz geç toparlıyor .. Tabi işin uzmanı değilim
ya işte öyle bir halt ki eklem yeri - ki ayak bileği daha detaylı dizden - çok daha ufak mekanikler var.

Ödemdir şişliktir vs geçecek edecek sonra güçlendirecek bilmemne - genel kondisyon derken yolu uzun.

Sol bekin önemi arttı. Barış Alper'e sağ kanatta ihtiyacımız var. Tete ile gitmez orası.

Yazın gelenlerden katkı alamadik nerdeyse ziyech tete bakambu ndonbele angelino gerçekten kötü bir transfer sezonu yaşamışız ona rağmen şampiyonluk yarışındayiz ve uefada devam ediyoruz.

Dr.gif

Ziyeşin sözleşmesi fesihedilir bence

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 ay falan iflah olmayacaksa Ziyech ile feshedelim yav. Zira seneye bizde olmayacağı çok açık. En azından 10 numara transferine yer açılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt