Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.092
- 10.490
- 1.303
Maaşı düşüktür zaten 3m verilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adamı bilmiyorum ama sezo sonu havuzda bak et ikna et al ya da buna 3 M vermek yerine 500k fazla ver 3 ay önce ala daha iyi gibi.3.5 çok okey bir para ya.
ki gördüğüm kadarıyla her türlü dönüşü var bu paranın. adamın istatistikleride bayağı iyi.
birde ayrıntılı istatistik paylaşabilecek var mı?
bize çalışıyor gibi birazda başkan-alıyorur tabii mamasınıdaköhn haberi kaan ve keremin menecerine yapılan bi ikram gibi
Sağ beke Meunier aldıktan sonra sol beke de Alioski > Trabzonspor oluyormuş demek ki Eren Elmalı'yı silmişler.
Yok çok dengesiz bir bek acayip inişli çıkışlı performans sergiliyor.Eren Elmalı için bir şansımız olsa ister misiniz?
NoEren Elmalı için bir şansımız olsa ister misiniz?
Biri muhtemelen Oliveira / Ziyech eğer Ziyech sakatlığı 1 ayı buluyorsa sürpriz olmaz.Angel
Boey
Bakambu gitti
Vici
Aurier
Köhne*
OS yabancı olacaksa 1 i daha gitmeli.
ben istemem açıkaçsı - diri adam eyvallah ama hiç ısınamadığım bir performansı varEren Elmalı için bir şansımız olsa ister misiniz?
hojberg olaydı iyiydi harbi yazın biraz adı geçmiştiOrtasahaya hojberg yada tomas soucekten birini alabilseydik 3 sene ortasaha aramazdik şimdi 2 tane kesme kasa şahini futbolcu diye besliyoruz senelik 6 milyon maasla
Yok çok dengesiz bir bek acayip inişli çıkışlı performans sergiliyor.
Ben sizin kadar soğuk değilim, evet inişli çıkışlı ona katılıyorum ama top sürme ve temposu olan bir oyuncu. Levent Mercan'a göre çok önde bana kalırsa.
Cicaldau'nun satildigi gibi mi ?Adam genç en kötü aldığın paraya satarsın üçün beşin hesabını yapmaya gerek yok sol bek lazım burada da tutacak gibi duruyor dribblingi güçlü atlet futbolcu