GSCimbom
Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv
Emre Altun

Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv Sayfa 359

Emre Altun ·

Cevap
10,4K
Okunma
620K
Sayfa
359/520
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam genç en kötü aldığın paraya satarsın üçün beşin hesabını yapmaya gerek yok sol bek lazım burada da tutacak gibi duruyor dribblingi güçlü atlet futbolcu

Carole denemesi dahi para kazandırmis idi, olabilir sanki yine benzer bir deneme. Yorumlar olumlu oyuncu ile ilgili.

Yok çok dengesiz bir bek acayip inişli çıkışlı performans sergiliyor.
Ben sizin kadar soğuk değilim, evet inişli çıkışlı ona katılıyorum ama top sürme ve temposu olan bir oyuncu. Levent Mercan'a göre çok önde bana kalırsa.

Köhn ise kesinlikle denenebilecek oyuncu. 3-3.5 verilir illa ki ama çok problem ediyorsak 1 milyon kiralama + 2 opsiyon şeklinde de yapabiliriz. Luyindama tarzı alınabilir. Kulübü de sıcak bakacaktır.

Hoca istiyor ve yönetim kararlıysa burdan dönmez bu iş. Ama sanki Rıdvan-Levent den birisi olsun da yabancı kotasını ofansif orta sahadan yana kullanalım diye düşünüyor olabilirler...İmkan var idiyse Ndombele gönderilmeliydi. Yahut 8-10 milyonluk teklifler doğru ise Tete gönderilip Yusuf Sarı alınabilir oraya...

adasdasd.webp

mesajı yazan avatar hırsızlığı yapmış

Adam genç en kötü aldığın paraya satarsın üçün beşin hesabını yapmaya gerek yok sol bek lazım burada da tutacak gibi duruyor dribblingi güçlü atlet futbolcu
Cicaldau'nun satildigi gibi mi ?
Macini izlemeyi geçtim, yeterince youtube videosu bile yok. Kazimcan'dan daha iyi oldugunu nerden biliyorsunuz ? Yada Angelino'dan daha mi iyi ? 6 milyon vermemek icin göndermedik mi Angelino'yu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt