Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3.5 çok okey bir para ya.

ki gördüğüm kadarıyla her türlü dönüşü var bu paranın. adamın istatistikleride bayağı iyi.

birde ayrıntılı istatistik paylaşabilecek var mı?
adamı bilmiyorum ama sezo sonu havuzda bak et ikna et al ya da buna 3 M vermek yerine 500k fazla ver 3 ay önce ala daha iyi gibi.

Sağ beke Meunier aldıktan sonra sol beke de Alioski > Trabzonspor oluyormuş demek ki Eren Elmalı'yı silmişler.

Adam genç en kötü aldığın paraya satarsın üçün beşin hesabını yapmaya gerek yok sol bek lazım burada da tutacak gibi duruyor dribblingi güçlü atlet futbolcu

Carole denemesi dahi para kazandırmis idi, olabilir sanki yine benzer bir deneme. Yorumlar olumlu oyuncu ile ilgili.

Ortasahaya hojberg yada tomas soucekten birini alabilseydik 3 sene ortasaha aramazdik şimdi 2 tane kesme kasa şahini futbolcu diye besliyoruz senelik 6 milyon maasla

Haluk Yürekli: "Hakim Ziyech giderken sakattı dönerken de sakat sanıyorum 3 hafta uzak kalacak."

Yok çok dengesiz bir bek acayip inişli çıkışlı performans sergiliyor.
Ben sizin kadar soğuk değilim, evet inişli çıkışlı ona katılıyorum ama top sürme ve temposu olan bir oyuncu. Levent Mercan'a göre çok önde bana kalırsa.

Köhn ise kesinlikle denenebilecek oyuncu. 3-3.5 verilir illa ki ama çok problem ediyorsak 1 milyon kiralama + 2 opsiyon şeklinde de yapabiliriz. Luyindama tarzı alınabilir. Kulübü de sıcak bakacaktır.

Hoca istiyor ve yönetim kararlıysa burdan dönmez bu iş. Ama sanki Rıdvan-Levent den birisi olsun da yabancı kotasını ofansif orta sahadan yana kullanalım diye düşünüyor olabilirler...İmkan var idiyse Ndombele gönderilmeliydi. Yahut 8-10 milyonluk teklifler doğru ise Tete gönderilip Yusuf Sarı alınabilir oraya...

adasdasd.webp

mesajı yazan avatar hırsızlığı yapmış

Adam genç en kötü aldığın paraya satarsın üçün beşin hesabını yapmaya gerek yok sol bek lazım burada da tutacak gibi duruyor dribblingi güçlü atlet futbolcu
Cicaldau'nun satildigi gibi mi ?
Macini izlemeyi geçtim, yeterince youtube videosu bile yok. Kazimcan'dan daha iyi oldugunu nerden biliyorsunuz ? Yada Angelino'dan daha mi iyi ? 6 milyon vermemek icin göndermedik mi Angelino'yu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt