Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha kötüsünü bulamayacağımızdan emin olunca imza attıracakmışızGökhan Dinç: "Köhn transferini Galatasaray istese bitirir."
Ziyech veya Oliveira biri feda edilecek fesih edilmez ama sözleşmesi dondurulur tribünden maaş alır.
Evet buna dikkat çekmek istedim ben de, yani en muhtemel isim Ziyech olur sanırım denildiği gibi 2 ay olmayacak ise, Sergio en azından dönecek bir kaç haftaya...Köhn gelirse 14/14 oluyor - 1 tane futbolcudan çıkman lazım YABANCI gelecekse.
bence tivittercıların 10 no dedikleri yem - trasnfer biten kadar 3 5 bin paylaşım oltasıda olabilir.Evet buna dikkat çekmek istedim ben de, yani en muhtemel isim Ziyech olur sanırım denildiği gibi 2 ay olmayacak ise, Sergio en azından dönecek bir kaç haftaya...
Tete'ye verdiğimiz maaş şaka mıNdombele
Ziyech
Tete
Yusuf
Sergio
Halil
Gönder gönderebilirsen
Zaten kimse beklemiyor ki rodolph dede açmıs bir 70 lik yine 10 numaraya firsat bekliyorum diyorSırada sol bek transferi var. Onu da bitirirsek bu şekilde kapatmak istiyoruz.
köhnden başka transfer bekleyen rdaşlarıma tatlı rüyalar dilerim

Ortasahada adam çok ama kalite az. Ndombele, Sergio, Demirbay hep idare ediyor, bir sağlam ortasahamız daha olmalıydı.Ali koc gitmesin diye mi orta saha almıyoruz ya
Köhn bitmiş KAP geldiği anda transfer kapanır o zaman, oda tabiki son güne kalırSırada sol bek transferi var. Onu da bitirirsek bu şekilde kapatmak istiyoruz.
köhnden başka transfer bekleyen rdaşlarıma tatlı rüyalar dilerim
Sanchez sağ bek olabilir he, bu Aurei takımda o kesmiş sağ bek olarak.Hiç sorunumuz yokmuş gibi,
Sanchezi nasıl yedek bırakacaz birde bu çıktı
3 stoperinde maşallahı var
yaza bırakalım dersen zor - şu an başka yere gitme ihtimali yok gibi trasnfer yapacaksaköhn transferi bence zor..adam sol bek 3 gol atmış,6 asist .takımın en çok asist yapan adamı,en değerli adamları ayrıca..3 milyon gibi bir paraya bize vermezler.bundesliga takımları çoktan peşindedir..
Zaten bunların arasında bir demirbay az biraz idare ediyor o da zaten yanlış rolde oynuyorOrtasahada adam çok ama kalite az. Ndombele, Sergio, Demirbay hep idare ediyor, bir sağlam ortasahamız daha olmalıydı.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi