Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeme bizi ayhan. Sana 50 defa demiştir yönetim, aleni şekilde kaçırıyor takımdan efe ve hamzayı. Ali turap ile sözleşme uzatan takım efe ve hamza ile çoktan uzatırdı
Ali Turap ile de uzatılması bir hayli zaman aldı. Bu kadar haber üzerine zaten sözleşme teklifi gider Efe için Mart bekleniyor olabilir 18'ine bassın uzun süreli sözleşme için onu bekliyor olabiliriz.

birde anasını satayım herkes herşeyi biliyor takım içinde

biliyorsanızda susun

durmadan bir kaos durmadan bir iletişimsizlik hiç iyi birşey değil

adam bilmeden etmeden (erinç) geçen yayında erden timurun yönetime girmeme olayı girmesinden daha olası diyor

bu yayında ben öyle demedim diyor

keremle burhan ziyechin yarım saat geç çıkalım demiş sözde
üstüne kerem öyle bir esrarengiz birşekilde söylüyor ki
herifi yerin dibine sokuyor aslında daha vahim şeyler yapmış gibi
ziyech bugün yalanladı
ha belkide doğrudur
adam gitmedi kaldı parasını ödüyoruz
sen gsliysen bunu niye dile getiriyorsun?!

yetmiyor burhan aynı yayında cenk ergün draması yapıyor
aslında alt metni erden timura sallamak
o bırakmıyormuş yetki sahibi olsun diye
ama ne hikmetse birlikte ayhan cenk erden maç izliyor

bugün ki kerem burhan erinç hiç hoş olmadı

eksi yazar

İkisi de kalmalı.

Ayhan'ın spermleri de değerlendirilmeli. taşıyıcı anneler bulunmalı

Buradan iyi kumaşlar çıkıyor ewt.

Ali Turap ile de uzatılması bir hayli zaman aldı. Bu kadar haber üzerine zaten sözleşme teklifi gider Efe için Mart bekleniyor olabilir 18'ine bassın uzun süreli sözleşme için onu bekliyor olabiliriz.
Çoktan söylemişlerdir ayhana. Hamza gayet gelecek vadeden bir oyuncu ve 20 yaşında o da imzalamadı. Bariz şekilde bir avrupa kulübüne götürecek bedelsiz ve bu adam bizim futbol a.ş de çalışıyor

martta efe ile imzalanır - Roma'nın öncelikli satın alma hakkı vs de var orda iş şansa bırakılmaz.

hamza'da süre vermiyorlar diye gitmek istiyorsa babasına , gidebilir - içinde o sabır yoksa buyursun gitsin.ki içten içe kardeşi daha değere bindi - daha büyük potansiyel bakıldığı içinde çatlıyor olabilir.

martta efe ile imzalanır - Roma'nın öncelikli satın alma hakkı vs de var orda iş şansa bırakılmaz.

hamza'da süre vermiyorlar diye gitmek istiyorsa babasına , gidebilir - içinde o sabır yoksa buyursun gitsin.ki içten içe kardeşi daha değere bindi - daha büyük potansiyel bakıldığı içinde çatlıyor olabilir.

belli ki abi değilsin

hiçbir abi kardeşini kıskanmaz
tam tersi gurur duyar

belli ki abi değilsin

hiçbir abi kardeşini kıskanmaz
tam tersi gurur duyar
bu benim hissiyatım bu arada - ki realitede de hamza 2 sezondur aslında kupa mupa bir şekilde süre aldı - fena kumaş yok ama değişimde yok.

efe ilk günden beri merkez orta sahada diri topçu olacağı sinyalini veriyor.

imzalamadığı için süre vermiyorlardır hamzaya. Doğru olan bu, uzatmayanı oynatmayacaksın. Sözleşmeyi uzatsın kiralık veririz oynar bir yerde gelisip geri gelir

imzalamadığı için süre vermiyorlardır hamzaya. Doğru olan bu, uzatmayanı oynatmayacaksın. Sözleşmeyi uzatsın kiralık veririz oynatlr bir yerde gelisip geri gelir
o zaman niye 18e alıyoruz ki hr maç - dediğine katılıyorum bu arada. aptal bir muhabet var ama hadi bakalıjm.

ben ortasaha için potanasiyali olan genç birinin geleceğini düşünüyorum.

Akman brothers hak etmedikleri şekilde torpilli damgası yiyor altyapıda Mbappe var da bunlar önünü kesiyor sanki çocukların gitmek istemesi anormal değil. Efe'yi tutmak lazım yine de.
Torpilli damgası yemesinin tek sebebi sözde galatasarayli youtuber yüzünden. Onun başlattığı linç yüzünden taraftar tavır aldı saçma sapan şekilde.

Hepsinin sonu aynı. Mustafa kapı, bartuğ kaçtı da ne oldu. Çok yanlış yönlendiriyorlar bu çocukları
ordaki sıkıntı yönlendirme ayrı - kulüp ilgisizde kalabiliyor yalan yok.

altyapı sisteminde sen çocuğa "çalış, karşılığını alırsın" mesajı vermiyorz bence.

kademeli - düzenli altyapımız yok bana göre.

o yüzden hep diyorum Futbol - Basket -Voleybol ve çok iyi olduğumuz için Su Topu nu tutarım - kalan her şeyi kapatırım. Onların bütçesini ıvızrını zıvıırını bu şubelere ve altyapılarına yatırırm.(E-spor pazarına göre değerlendirilir - onu saymıyorum)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt