- 20 Ağustos 2009
- 18.331
- 24.145
- 2.973
Akman brothers hak etmedikleri şekilde torpilli damgası yiyor altyapıda Mbappe var da bunlar önünü kesiyor sanki çocukların gitmek istemesi anormal değil. Efe'yi tutmak lazım yine de.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
turap fena degil gibi yavYeme bizi ayhan. Sana 50 defa demiştir yönetim, aleni şekilde kaçırıyor takımdan efe ve hamzayı. Ali turap ile sözleşme uzatan takım efe ve hamza ile çoktan uzatırdı
Ali Turap ile de uzatılması bir hayli zaman aldı. Bu kadar haber üzerine zaten sözleşme teklifi gider Efe için Mart bekleniyor olabilir 18'ine bassın uzun süreli sözleşme için onu bekliyor olabiliriz.Yeme bizi ayhan. Sana 50 defa demiştir yönetim, aleni şekilde kaçırıyor takımdan efe ve hamzayı. Ali turap ile sözleşme uzatan takım efe ve hamza ile çoktan uzatırdı
Çoktan söylemişlerdir ayhana. Hamza gayet gelecek vadeden bir oyuncu ve 20 yaşında o da imzalamadı. Bariz şekilde bir avrupa kulübüne götürecek bedelsiz ve bu adam bizim futbol a.ş de çalışıyorAli Turap ile de uzatılması bir hayli zaman aldı. Bu kadar haber üzerine zaten sözleşme teklifi gider Efe için Mart bekleniyor olabilir 18'ine bassın uzun süreli sözleşme için onu bekliyor olabiliriz.
Hamza ve efe daha iyi topçu.turap fena degil gibi yav
martta efe ile imzalanır - Roma'nın öncelikli satın alma hakkı vs de var orda iş şansa bırakılmaz.
hamza'da süre vermiyorlar diye gitmek istiyorsa babasına , gidebilir - içinde o sabır yoksa buyursun gitsin.ki içten içe kardeşi daha değere bindi - daha büyük potansiyel bakıldığı içinde çatlıyor olabilir.
efeyi bilmiyorum da hamzada bisey goremedim benHamza ve efe daha iyi topçu.
bu benim hissiyatım bu arada - ki realitede de hamza 2 sezondur aslında kupa mupa bir şekilde süre aldı - fena kumaş yok ama değişimde yok.belli ki abi değilsin
hiçbir abi kardeşini kıskanmaz
tam tersi gurur duyar
imzalamadığı için süre vermiyorlardır hamzaya. Doğru olan bu, uzatmayanı oynatmayacaksın. Sözleşmeyi uzatsın kiralık veririz oynar bir yerde gelisip geri gelirmartta efe ile imzalanır - Roma'nın öncelikli satın alma hakkı vs de var orda iş şansa bırakılmaz.
hamza'da süre vermiyorlar diye gitmek istiyorsa babasına , gidebilir - içinde o sabır yoksa buyursun gitsin.ki içten içe kardeşi daha değere bindi - daha büyük potansiyel bakıldığı içinde çatlıyor olabilir.
Yeğeni Ali Akman'ı da gazlamıştı. Sonunu gördük...Çoktan söylemişlerdir ayhana. Hamza gayet gelecek vadeden bir oyuncu ve 20 yaşında o da imzalamadı. Bariz şekilde bir avrupa kulübüne götürecek bedelsiz ve bu adam bizim futbol a.ş de çalışıyor
o zaman niye 18e alıyoruz ki hr maç - dediğine katılıyorum bu arada. aptal bir muhabet var ama hadi bakalıjm.imzalamadığı için süre vermiyorlardır hamzaya. Doğru olan bu, uzatmayanı oynatmayacaksın. Sözleşmeyi uzatsın kiralık veririz oynatlr bir yerde gelisip geri gelir
Hepsinin sonu aynı. Mustafa kapı, bartuğ kaçtı da ne oldu. Çok yanlış yönlendiriyorlar bu çocuklarıYeğeni Ali Akman'ı da gazlamıştı. Sonunu gördük...
Torpilli damgası yemesinin tek sebebi sözde galatasarayli youtuber yüzünden. Onun başlattığı linç yüzünden taraftar tavır aldı saçma sapan şekilde.Akman brothers hak etmedikleri şekilde torpilli damgası yiyor altyapıda Mbappe var da bunlar önünü kesiyor sanki çocukların gitmek istemesi anormal değil. Efe'yi tutmak lazım yine de.
kalanlar kaldı da ne oldu?Hepsinin sonu aynı. Mustafa kapı, bartuğ kaçtı da ne oldu. Çok yanlış yönlendiriyorlar bu çocukları
ordaki sıkıntı yönlendirme ayrı - kulüp ilgisizde kalabiliyor yalan yok.Hepsinin sonu aynı. Mustafa kapı, bartuğ kaçtı da ne oldu. Çok yanlış yönlendiriyorlar bu çocukları