Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
birde anasını satayım herkes herşeyi biliyor takım içinde

biliyorsanızda susun

durmadan bir kaos durmadan bir iletişimsizlik hiç iyi birşey değil

adam bilmeden etmeden (erinç) geçen yayında erden timurun yönetime girmeme olayı girmesinden daha olası diyor

bu yayında ben öyle demedim diyor

keremle burhan ziyechin yarım saat geç çıkalım demiş sözde
üstüne kerem öyle bir esrarengiz birşekilde söylüyor ki
herifi yerin dibine sokuyor aslında daha vahim şeyler yapmış gibi
ziyech bugün yalanladı
ha belkide doğrudur
adam gitmedi kaldı parasını ödüyoruz
sen gsliysen bunu niye dile getiriyorsun?!

yetmiyor burhan aynı yayında cenk ergün draması yapıyor
aslında alt metni erden timura sallamak
o bırakmıyormuş yetki sahibi olsun diye
ama ne hikmetse birlikte ayhan cenk erden maç izliyor

bugün ki kerem burhan erinç hiç hoş olmadı

eksi yazar

bu arada buna ek olarak

erinç belli bir samimiyet veriyor
belki biri gazlamıştır

ama kerem ile burhan kesinlikle subliminal çalışması yaptı programda

galiba kerem liseli burhan zaten liselilerin muhabiri
ikiside hiç samimi gelmedi
durmadan subliminal bir erden timur eleştirisi yaptılar

neyse kokusu çıkar!

cenk ergünün dursun özbeğin sağkolu olarak orada olduğunu bilmeyen yok

buna değinmedi bile

direkt yetki olayını dramatize etti

ulan burhan çok çakalsın lan

Hamza ile sözleşme uzatıp Emin gibi kiralık göndermek lazım oynayacağı yerlere. Yunus da örneğin son yılların en yetenekli altyapı oyuncusuydu. Ads'de 2 sezon oynadıktan sonra bizde forma görebildi. Şimdi iyi veya kötü Leicester'da oynuyor. Hamza bunları göz ardı edip ben oldum diye hareket ederse Mustafa Kapı, Bartuğ Elmaz gibi sürünür sağda solda. Efe için ise hep daha potansiyelli diyorlardı. Ayhan Akman ile Erden Timur bu kadar samimiyken onu kaçırmayız elden.

Hayırlısı olsun boey gidişi üzdü bu dönem ama gideceği az buçuk tahmin edilen bir isimdi daha fazla tutamazdık bu seviyedeki bir oyuncuyu umarım geleceği parlak olur aldığımız oyuncular ile önümüze bakacağız bir 8 ve 10 numara alabilsek gayet güzel olurdu ama elimizdeki mevcut kadroda full konsantre olursa ligin çok üzerinde herşeye rağmen şampiyon olacağımızı düşünüyorum Avrupa’da da bişeyler yaparsak güzel bir yıl geçirmiş oluruz hakkımızda hayırlısı olsun

bizim ülkede sosyal medyayı ciddi anlamda kısıtlamak lazım twitter ise futbolla alakalı hickimse kullanmamalı
devlet farkında degil ama iş çok tehlikeli yerlere gidiyor
demokrasi filan haketmiyor bizim futbol kitlesi

ordaki sıkıntı yönlendirme ayrı - kulüp ilgisizde kalabiliyor yalan yok.

altyapı sisteminde sen çocuğa "çalış, karşılığını alırsın" mesajı vermiyorz bence.

kademeli - düzenli altyapımız yok bana göre.

o yüzden hep diyorum Futbol - Basket -Voleybol ve çok iyi olduğumuz için Su Topu nu tutarım - kalan her şeyi kapatırım. Onların bütçesini ıvızrını zıvıırını bu şubelere ve altyapılarına yatırırm.(E-spor pazarına göre değerlendirilir - onu saymıyorum)
Bu çocukları menajerler ve çevresi yanlış yönlendiriyor. Galatasaray gibi şampiyonluğa oynayan büyük bir takımda süper yetenek değilsen ve ozan kabak gibi fiziki olarak anomaly değilsen yeterli süre bulamazsın. Kiralık olarak alt seviye bir takıma gidip profesyonel liglerde en az 1 sezon oynayıp gelismeliler. U19 dedikleri yer çocuk ligi resmen

Bu çocukları menajerler ve çevresi yanlış yönlendiriyor. Galatasaray gibi şampiyonluğa oynayan büyük bir takımda süper yetenek değilsen ve ozan kabak gibi fiziki olarak anomaly değilsen süre bulamazsın. Kiralık olarak alt seviye bir takıma gidip profesyonel liglerde en az 1 sezon oynayıp gelismeliler. U19 dedikleri yer çocuk ligi resmen
işin o kısmı tamamen dediğin gibi

Bayern'inde u19 takımı vardı CL de - fark yok - Kopenhag ezdi orda çünkü hepsi ciğersiz yetişmiş gibiydi.

ordan cımbızla 2 senede belki 1 adam denersin. O kadarda abartılacak bir durum dğeil fakat yetiştirme ve kulübü evi gibi görme kısımlarını vermek önemli genç yaşta.

Barça Messi'Yi direkt takımına değil altyapısına transfer etti misal (uzun vadede A takım için tabi) - o düezenin %1 i bile değiliz.

bizim ülkede sosyal medyayı ciddi anlamda kısıtlamak lazım twitter ise futbolla alakalı hickimse kullanmamalı
devlet farkında degil ama iş çok tehlikeli yerlere gidiyor
demokrasi filan haketmiyor bizim futbol kitlesi

millet futbolla ilgilenmese devlet için daha tehlikeli :)
insanlar kendilerini futbol üzerinden deşarj ediyor

futbol tayfa anca klavye delikanlısı

daha normal hayatımda hiçbir fbjklinin bana şusun busun gs şöyle böyle dediğini görmedim yüzüme

bomboş iş X sokağı yansıtmıyor
özellikle muhalif kesimin deşarj yeri
kuru kalabalık

işin o kısmı tamamen dediğin gibi

Bayern'inde u19 takımı vardı CL de - fark yok - Kopenhag ezdi orda çünkü hepsi ciğersiz yetişmiş gibiydi.

ordan cımbızla 2 senede belki 1 adam denersin. O kadarda abartılacak bir durum dğeil fakat yetiştirme ve kulübü evi gibi görme kısımlarını vermek önemli genç yaşta.

Barça Messi'Yi direkt takımına değil altyapısına transfer etti misal (uzun vadede A takım için tabi) - o düezenin %1 i bile değiliz.
Yetişen yetişiyor. Arda turan,Yunus akgün,emin bayram anadolu takımlarına gidip gerçek profesyonel topçu oldular. Bunların çoğu anadolu takımlarına gitmeye bile yanaşmıyordur eminim

Ben olsam alt yapıdakilerin alayını %25-50 payla bedelsiz veririm birilerine

bunu türk takımlarına yaparsan
binbir türlü katakulli ile sana o parayı vermezler

ali koç tuzlaspora pay vermemek için bile yaptı
bizde galiba başakşehire vermemek için birşeyler yapmıştık

yabancı takımlara olur anca

Bankalar Birliğinden çıktıktan hemen sonra bizim kulübün acil olarak takım satın alması lazım Ümraniyespor satılıyordu böyle bir takımı alıp Galatasaray II olarak isim güncelleyip alt yapıdaki gençlerle tecrübeli isimleri karma yaparak 1. ligde kalıcı olmak lazım.

Yoksa gençlere hiçbir zaman yeterli süre verilmeyecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt