Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son gün transfer yapılmadan transfer sezonu kapanmaz

karagümrük ile fb arasındaki ilişki midemi bulandırıyor. fb, ilgili takımı kiler gibi kullanıyor resmen. oyuncuların kalitesi, form durumları gibi donelerin hiç önemi yok. fb canı sıkıldığında oyuncusunu kilere gönderiyor. canı isteyince, daha önce gönderdiğini kilerden geri alıyor falan.

FLAŞ İDDİA

🟡 Hakim Ziyech, bugün erken saatlerde bir takımla anlaşırsa Galatasaray Kamada'yı vakit kaybetmeden İstanbul'a getirecek.

(Metin Karabaş)

ismail gitti
jesus geldi
jesus gitti
ismail geldi

serdar dursun gitti
umut nayır geldi
umut nayır gitti
serdar dursun geldi

bu şiirimsi fıkradan ziyade,

yapılan onlarca yabancı transferi, saçılan milyonlarca eurolar. tamam bir çok futbol kulübü hatalı transfer yapabiliyor fakat fb'de bu iş boyut değiştirdi. bir adamı alıyorlar mesela, tonlarca imza parası, çılgın bir maaş, aynı sene sonunda geri gönderip, aynı pozisyona yine tonlarca para döküp başka adam alıyorlar. ve bunu sürekli şekilde yapıyorlar yahu.

ve bu takımın son cl geliri 2007'de.

inanılmaz ya. başka memlekette olsa amatör kümeye düşmüşlerdi.

bakalım k.o.ç. gidince nasıl bir tablo bırakacak arkasında.

FLAŞ İDDİA

🟡 Hakim Ziyech, bugün erken saatlerde bir takımla anlaşırsa Galatasaray Kamada'yı vakit kaybetmeden İstanbul'a getirecek.

(Metin Karabaş)
Pendikspora Midstjo ile ligde kalsın diye mi gidecek ziyech...adam paracı yav nereye yolluyorsun

Güney amerikada bence seçenek değil ona.

Hiç bir hareket beklemiyorum daha - 1M euronun ile ince hesabında yönetim şu an çünkü

@mozgursancar

Halil Dervişoğlu Hatayspor'a gidiyor.

Çaykur Rizespor'la anlaşamadı; çünkü kalan 14 maçın 14'ünde 11'de oynama garantisi istedi. Volkan Demirel onu düzenli olarak oynatmayı planlıyor. Halil bu nedenle Hatayspor'a gitmeye karar verdi. #Galatasaray, Hatayspor'dan herhangi bir kiralama bedeli istemiyor. Oyuncunun sezon sonuna kadar olan maaşını Hatayspor ödeyecek.

at the end of season ...
bana göre imza parası + maaş ıile istediği paraya değer bir adam mı tartmak lazım
yazın tekrardan ismi mutlaka geçer , şu werder bremenden yerli adamlada söz kesmişsek iyi olur.

Beşiktaş orta sahaya Ernest muci alıyormuş bizim 8 10 numara hala boş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt