Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torreira nın yanına ideal kişi bulunana kadar Gedson Fred vs hep konuşulacak. Bu mevzunun taraftar minvalinde esas tetikleyicisi bu
Ben Fred'i de çok beğenmem. Savruk topçu sevmiyorum. Oliveira'nın tempolusu gibi bir adam lazım bize veya Ndombele'nin performans veren hali.

ziyaş ın iyilesip olabildigince mertens in yükünü hafifletmesini dilemekten baska bir istegimiz olamaz gibi gorunuyor

Ndonbele ziyech angelino bakambu seferovic adekuphe tete Halil transfer başarısı yuzdemiz acaba yüzde kaç?

Her afrika doğumlu adamın yaşına +20 koyuyorsunuz libyada doğmuş büyümüş 10 sene önce müthiş Scout ağı olan futbolun beşiği olan Araplara genç yetenek olarak gitmiş.

Herif bu sezon 15 maç oynamamış 13 maç da içine devre arası denk geldiği için.
Yaşlılık baş göstermeye başlamış adamda.
İşinize geldi mi bizim ilgimiz olan adama bok atıp şu başka takım transferlerine hayran olmanız müthiş.
Tunam Arnavut oyuncu için bir iki Bjk maçı da izleyeceğim. Bize gelsin isterdim. Ha Morutan olur Cicaldau den beter olur bilemem ama videolar bir kumaş var çocukta.

Ben Fred'i de çok beğenmem. Savruk topçu sevmiyorum. Oliveira'nın tempolusu gibi bir adam lazım bize veya Ndombele'nin performans veren hali.
Yok bende beğendiğim için değil ama biz bulamadık bir türlü Torreiranin yanını da önünde oynatılacak adami da. Ben bize ilk geldiği dönemdeki Ndiaye gibi bir oyuncu harika olur diye düşünüyorum.

Yok bende beğendiğim için değil ama biz bulamadık bir türlü Torreiranin yanını da önünde oynatılacak adami da. Ben bize ilk geldiği dönemdeki Ndiaye gibi bir oyuncu harika olur diye düşünüyorum.
Yazın takımın yarısını baştan kuracağız muhtemelen. O zaman birileri bulunacaktır.

Her afrika doğumlu adamın yaşına +20 koyuyorsunuz libyada doğmuş büyümüş 10 sene önce müthiş Scout ağı olan futbolun beşiği olan Araplara genç yetenek olarak gitmiş.

Herif bu sezon 15 maç oynamamış 13 maç da içine devre arası denk geldiği için.
Yaşlılık baş göstermeye başlamış adamda.
İşinize geldi mi bizim ilgimiz olan adama bok atıp şu başka takım transferlerine hayran olmanız müthiş.
yaşı genç gösteriyor, 31-32 falan olabilir

Biz niye rotasyonu iyice daralttık. Zaten şurada ligin bitimine kaç maç kalmış. Halil, Kazım ne kadar oynayacak gittikleri yerde? Yazın olmadı temelli yolla.

Tunam Arnavut oyuncu için bir iki Bjk maçı da izleyeceğim. Bize gelsin isterdim. Ha Morutan olur Cicaldau den beter olur bilemem ama videolar bir kumaş var çocukta.
Yetenekten sıkıntı yok zaten bu takımların yapması gereken transfer stili bu gibi oyuncular olmalı ama 2-3 milyona falan.
Al - Parlat - Sat Elde patlayan 30+ oyunculara senede 20 milyon harcamaktan helak oldu bu kulüpler.

Direk hızlıca transferleri çözmek lazım şampiyon olursak kredimiz olur çünkü 1 ön eleme oynayacağız ama 2'nci olursak o ön elemeleri geçmek için güçlü bir kadro lazım.
Her türlü CL ön elemesi oynanacak CL play offları şampiyon olsan bile gelen takımların belirli bir oyun kalitesi olduğunu gördük. Yani bu yaz limit problemi yada nerede olacağız problemi olmadan genç potansiyelli oyuncuları gerekli bölgelere almalıyız.

ulan iki hafta önce domuz gribine yakalandım
3 gün hasta 2 gün iyi 4 gün hasta 1 gün iyi 1 gün hasta 4 gün iyi

tam iyileştim diyorum yine yatağa düşüyorum bu nasıl birşey abv bu işin
Sana Tamiflu iç diye boşuna mı dedik dediğimde başlasaydın iki güne atlatırdın. Geçmiş olsun masonum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt