Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben Fred'i de çok beğenmem. Savruk topçu sevmiyorum. Oliveira'nın tempolusu gibi bir adam lazım bize veya Ndombele'nin performans veren hali.Torreira nın yanına ideal kişi bulunana kadar Gedson Fred vs hep konuşulacak. Bu mevzunun taraftar minvalinde esas tetikleyicisi bu
Tunam Arnavut oyuncu için bir iki Bjk maçı da izleyeceğim. Bize gelsin isterdim. Ha Morutan olur Cicaldau den beter olur bilemem ama videolar bir kumaş var çocukta.Her afrika doğumlu adamın yaşına +20 koyuyorsunuz libyada doğmuş büyümüş 10 sene önce müthiş Scout ağı olan futbolun beşiği olan Araplara genç yetenek olarak gitmiş.
Herif bu sezon 15 maç oynamamış 13 maç da içine devre arası denk geldiği için.
Yaşlılık baş göstermeye başlamış adamda.
İşinize geldi mi bizim ilgimiz olan adama bok atıp şu başka takım transferlerine hayran olmanız müthiş.
Yok bende beğendiğim için değil ama biz bulamadık bir türlü Torreiranin yanını da önünde oynatılacak adami da. Ben bize ilk geldiği dönemdeki Ndiaye gibi bir oyuncu harika olur diye düşünüyorum.Ben Fred'i de çok beğenmem. Savruk topçu sevmiyorum. Oliveira'nın tempolusu gibi bir adam lazım bize veya Ndombele'nin performans veren hali.
En başta bunu o istemeli orası da meçhul.ziyaş ın iyilesip olabildigince mertens in yükünü hafifletmesini dilemekten baska bir istegimiz olamaz gibi gorunuyor
Yazın takımın yarısını baştan kuracağız muhtemelen. O zaman birileri bulunacaktır.Yok bende beğendiğim için değil ama biz bulamadık bir türlü Torreiranin yanını da önünde oynatılacak adami da. Ben bize ilk geldiği dönemdeki Ndiaye gibi bir oyuncu harika olur diye düşünüyorum.
yaşı genç gösteriyor, 31-32 falan olabilirHer afrika doğumlu adamın yaşına +20 koyuyorsunuz libyada doğmuş büyümüş 10 sene önce müthiş Scout ağı olan futbolun beşiği olan Araplara genç yetenek olarak gitmiş.
Herif bu sezon 15 maç oynamamış 13 maç da içine devre arası denk geldiği için.
Yaşlılık baş göstermeye başlamış adamda.
İşinize geldi mi bizim ilgimiz olan adama bok atıp şu başka takım transferlerine hayran olmanız müthiş.
Yetenekten sıkıntı yok zaten bu takımların yapması gereken transfer stili bu gibi oyuncular olmalı ama 2-3 milyona falan.Tunam Arnavut oyuncu için bir iki Bjk maçı da izleyeceğim. Bize gelsin isterdim. Ha Morutan olur Cicaldau den beter olur bilemem ama videolar bir kumaş var çocukta.
Her türlü CL ön elemesi oynanacak CL play offları şampiyon olsan bile gelen takımların belirli bir oyun kalitesi olduğunu gördük. Yani bu yaz limit problemi yada nerede olacağız problemi olmadan genç potansiyelli oyuncuları gerekli bölgelere almalıyız.Direk hızlıca transferleri çözmek lazım şampiyon olursak kredimiz olur çünkü 1 ön eleme oynayacağız ama 2'nci olursak o ön elemeleri geçmek için güçlü bir kadro lazım.
Böyle bir haber var ya...
Bilinmez, güvenilmez, pek ümitlenmeye değmez!
Sana Tamiflu iç diye boşuna mı dedik dediğimde başlasaydın iki güne atlatırdın. Geçmiş olsun masonumulan iki hafta önce domuz gribine yakalandım
3 gün hasta 2 gün iyi 4 gün hasta 1 gün iyi 1 gün hasta 4 gün iyi
tam iyileştim diyorum yine yatağa düşüyorum bu nasıl birşey abv bu işin
ligi aldık diyelim 2 yıl şampiyon olup bu denli kadro oynaması yapma pozisyonuna giriyoruz ona ayar oluyorum.Yazın takımın yarısını baştan kuracağız muhtemelen. O zaman birileri bulunacaktır.
Mevcut performans olarak Kerem D., Gedson'dan daha çok performans veriyor.Torreira nın yanına ideal kişi bulunana kadar Gedson Fred vs hep konuşulacak. Bu mevzunun taraftar minvalinde esas tetikleyicisi bu