Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 21.021
- 15.741
- 2.108
Dursun Özbek başkan özüne döndü bu transfer dönemi.Onumuzdeki sene yine taraftar istifa der
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gedson bizim maçlar dışında iyi bir oyunu yok, bizim maçta yine sahanın yıldızı olur. Vasat bir top oynuyor bu sezon.Hala Gedson öven var. 3 sezondur performans veremeyen Gedson'u. Beşiktaşlılar bile gönderilse ses çıkarmayacak kıvama geldi.
Musrati'de de Nzonzi vibe'ı var göreceğiz. Serdar Saatçi bile o takımda sürekli oynuyor. Ricardo Horta dışında çok özel oyuncuları olduğunu sanmıyorum.
Sen ne çeşit bir adamsın ya6 aylık maaş yüzünden mi transferi tamamlayamamışlar. İsteyen lisansı askıya alıp transfer yapabilirdi. Bahane sadece
İki tane yarım adama güveniyoruz. İkisinden birinden çıkmalıydık.Ziyechten hayır mı gelir artık 3-4 maç olmayacak zaten sonra kalıyor 10 maç falan 5 inde 6 sında verim alınırsa ne âlâ keşke bir şekilde çıkartılsaydı listeden yerine bi 8-10 alınırdı çok da iyi olurdu
Sen ne çeşit bir adamsın ya
Hiçbir şeyi beğenmemeyi marifet mi biliyorsun
Biz kimiz de topçunun birine €2m para vereceğiz takımdan yollamak için
Hani adam kangren desek sıfır katkı veriyor ya da zarar veriyor olsa neyse
Öyle bir durum yokken ver abi €5-6m fesih bedeli Ndombele ile Ziyech'e iki yeni adam al oraya denemelik ki onların da maliyetleri hiç yoksa €4-5m olacak. Totalde ya tutarsa diyerek €10m mi yakacağız devre arası
Bu transferleri istediğin kadar eleştirNdombele, Ziyech, Zaha gibilerine milyonlar harcanırken yönetim pohpohlayan ben değildim. Yalakalık yapacak halim yok. Bu arada ne oldu taraftar muhasebeci değildi en son R mi yaptı sizi güruh yine?
Hazır mısın geliyorKaldi 6 saat
Ne olursa olsun bi sürpriz bekliyorum forvet arkasina
#TaliscaSüpriziKaldi 6 saat
Ne olursa olsun bi sürpriz bekliyorum forvet arkasina
Bu dönemde bahane yabancı oyuncu sayısı oldu. Almak isteyen yönetim verir parasını fesih yapar sözleşmeyi sezon sonuna kadar kiralık değilmi bu oyuncular ziyech-dombili felan hep bir bahane giden gelen farketmiyor bu amatörlük değişmiyorlimit olayı en basından beri taraftarı oyalamak icin palavraydı,8jkda limit yok bankalar birligi ödemeleride var 10 milyon bonservis veriyorlar