Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala Gedson öven var. 3 sezondur performans veremeyen Gedson'u. Beşiktaşlılar bile gönderilse ses çıkarmayacak kıvama geldi.

Musrati'de de Nzonzi vibe'ı var göreceğiz. Serdar Saatçi bile o takımda sürekli oynuyor. Ricardo Horta dışında çok özel oyuncuları olduğunu sanmıyorum.
Gedson bizim maçlar dışında iyi bir oyunu yok, bizim maçta yine sahanın yıldızı olur. Vasat bir top oynuyor bu sezon.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6 aylık maaş yüzünden mi transferi tamamlayamamışlar. İsteyen lisansı askıya alıp transfer yapabilirdi. Bahane sadece

6 aylık maaş yüzünden mi transferi tamamlayamamışlar. İsteyen lisansı askıya alıp transfer yapabilirdi. Bahane sadece
Sen ne çeşit bir adamsın ya

Hiçbir şeyi beğenmemeyi marifet mi biliyorsun

Biz kimiz de topçunun birine €2m para vereceğiz takımdan yollamak için

Hani adam kangren desek sıfır katkı veriyor ya da zarar veriyor olsa neyse

Öyle bir durum yokken ver abi €5-6m fesih bedeli Ndombele ile Ziyech'e iki yeni adam al oraya denemelik ki onların da maliyetleri hiç yoksa €4-5m olacak. Totalde ya tutarsa diyerek €10m mi yakacağız devre arası

Ziyechten hayır mı gelir artık 3-4 maç olmayacak zaten sonra kalıyor 10 maç falan 5 inde 6 sında verim alınırsa ne âlâ keşke bir şekilde çıkartılsaydı listeden yerine bi 8-10 alınırdı çok da iyi olurdu
İki tane yarım adama güveniyoruz. İkisinden birinden çıkmalıydık.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen ne çeşit bir adamsın ya

Hiçbir şeyi beğenmemeyi marifet mi biliyorsun

Biz kimiz de topçunun birine €2m para vereceğiz takımdan yollamak için

Hani adam kangren desek sıfır katkı veriyor ya da zarar veriyor olsa neyse

Öyle bir durum yokken ver abi €5-6m fesih bedeli Ndombele ile Ziyech'e iki yeni adam al oraya denemelik ki onların da maliyetleri hiç yoksa €4-5m olacak. Totalde ya tutarsa diyerek €10m mi yakacağız devre arası

Ndombele, Ziyech, Zaha gibilerine milyonlar harcanırken yönetim pohpohlayan ben değildim. Yalakalık yapacak halim yok. Bu arada ne oldu taraftar muhasebeci değildi en son R mi yaptı sizi güruh yine?

Ndombele, Ziyech, Zaha gibilerine milyonlar harcanırken yönetim pohpohlayan ben değildim. Yalakalık yapacak halim yok. Bu arada ne oldu taraftar muhasebeci değildi en son R mi yaptı sizi güruh yine?
Bu transferleri istediğin kadar eleştir

Zaten temel eleştiri sebebi bunlara harcanan gereksiz gördüğün paralar değil mi

Yalnız devre arası daralmış transfer pazarında bu adamlara fesih bedeli verip bir o kadar parayı da yine ne vereceği belli olmayan başka adamlara vermek benzer şekilde müsrifçe olmaz mı

t. haberi çıkarsa nöbet #5 açılmalı
gelenekleri bozmıyalım.

Yaz transfer dönemi için şimdiden herkese Allah sabırlar versin. Çok iş var.

limit olayı en basından beri taraftarı oyalamak icin palavraydı,8jkda limit yok bankalar birligi ödemeleride var 10 milyon bonservis veriyorlar
Bu dönemde bahane yabancı oyuncu sayısı oldu. Almak isteyen yönetim verir parasını fesih yapar sözleşmeyi sezon sonuna kadar kiralık değilmi bu oyuncular ziyech-dombili felan hep bir bahane giden gelen farketmiyor bu amatörlük değişmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt