Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.316
- 91.243
- 5.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hep cikiyor boyle topcular patlama yapacak diye diye kariyerini bitiren tiplerdenMaximin = Afrika’li Emre Mor
Ben bar işletiyorum ne kadar Chp li Galatasarayli besiktasli varsa ali koça sempati duyuyorlar. Halbuki zamaninda olimpiyatlarin bir numaralı sponsoruydu kendileri . Adamin sag kolu acun daha anlatmaya gerek varmi ? Cikari olmayan kim kalmis memleketteali koç 10 senede şampiyon olamasın yine göndermezler
fb gk chpnin kalesi
mavi gözlüm diye orada burada caka satıyorlar
annem ayvalıkda chp kadın kollarında
birgün annem evde mangal partisi düzenledi evde 30 kadın filan vardı chpli teyzeler toplandı
tvde ali koç çıkınca hepsi ah bu adama çok yükleniyorlar, çok yakışıklı, atatürkcü diye yapılıyor diye yorumlar duymuştum bunlara mangalı hazırlarken
onun için bu adam fbden gitmez
boşverin o işi
Osimheni almak Gasiorowski yi almaktan daha kolayYoram Zague (18)
Ayman Karı (20)
paketi ile 2 bölgeyi makul ücretlere kapatırsın.
Stopere para harcayacaksan da sol stoper:
Yarek Gasiorowski (20)
Hem geleceğin kadrosunun temelini atarsın hemde fiziksel güç sağlarsın.
Sanmıyorumİyi niyetle düşünüyorum.
Herkesin malumu, en çok ihtiyaç duyduğumuz yer acaba fener salça olmasın diye böyle söylüyor olabilir mi?
ZIKRINIAR da bu konuda iptal olmadı mı ya da Emerson RoyalAma ilk transfer bu konuda geldi.
Bu sene şampiyon olamazlarsa garanti gidecek. Bundan önce bu noktaya Tjkye 2 golle kaybettiğimiz sezonda gelmişti, o gün de olsalar gidecekti.ali koç 10 senede şampiyon olamasın yine göndermezler
fb gk chpnin kalesi
mavi gözlüm diye orada burada caka satıyorlar
annem ayvalıkda chp kadın kollarında
birgün annem evde mangal partisi düzenledi evde 30 kadın filan vardı chpli teyzeler toplandı
tvde ali koç çıkınca hepsi ah bu adama çok yükleniyorlar, çok yakışıklı, atatürkcü diye yapılıyor diye yorumlar duymuştum bunlara mangalı hazırlarken
onun için bu adam fbden gitmez
boşverin o işi
Geçmiş olsun.Eklem ağrıları uyutmadı.
Transfer olarak herhalde artık Konya maçından sonra gelişme olur olacaksa. Hatta stoper ve sağ bek Avrupa'da transfer kapanması beklenebilir.
Ben bar işletiyorum ne kadar Chp li Galatasarayli besiktasli varsa ali koça sempati duyuyorlar. Halbuki zamaninda olimpiyatlarin bir numaralı sponsoruydu kendileri . Adamin sag kolu acun daha anlatmaya gerek varmi ? Cikari olmayan kim kalmis memlekette
Abi kim sampiyon olur senceBu sene şampiyon olamazlarsa garanti gidecek. Bundan önce bu noktaya Tjkye 2 golle kaybettiğimiz sezonda gelmişti, o gün de olsalar gidecekti.
Geçmiş olsun üstad.Eklem ağrıları uyutmadı.
Transfer olarak herhalde artık Konya maçından sonra gelişme olur olacaksa. Hatta stoper ve sağ bek Avrupa'da transfer kapanması beklenebilir.