Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Not isimleri performanslara göze özel olarak seçip eledim.

1737672678485.webp

ali koç 10 senede şampiyon olamasın yine göndermezler

fb gk chpnin kalesi
mavi gözlüm diye orada burada caka satıyorlar

annem ayvalıkda chp kadın kollarında
birgün annem evde mangal partisi düzenledi evde 30 kadın filan vardı chpli teyzeler toplandı
tvde ali koç çıkınca hepsi ah bu adama çok yükleniyorlar, çok yakışıklı, atatürkcü diye yapılıyor diye yorumlar duymuştum bunlara mangalı hazırlarken 😂😂🤦‍♂️

onun için bu adam fbden gitmez
boşverin o işi
Ben bar işletiyorum ne kadar Chp li Galatasarayli besiktasli varsa ali koça sempati duyuyorlar. Halbuki zamaninda olimpiyatlarin bir numaralı sponsoruydu kendileri . Adamin sag kolu acun daha anlatmaya gerek varmi ? Cikari olmayan kim kalmis memlekette

Kilit cozebilecek kanat oynayabilen bir hucum oyuncusuna acil ihtiyacimiz var bitirici olmasi en muhim ozelligi

Takimin hucum hatti bitiricilik konusunda canli cenaze

Baris bitiremiyor
Yunus kismen bitiriyor
Osimhen ofsayttan cikarsa bakacagiz bitirebiliyormu
Kaldi Mertens su an icin fiziken bitik adami cok hirpaladik

Yoram Zague (18)
Ayman Karı (20)
paketi ile 2 bölgeyi makul ücretlere kapatırsın.

Stopere para harcayacaksan da sol stoper:
Yarek Gasiorowski (20)

Hem geleceğin kadrosunun temelini atarsın hemde fiziksel güç sağlarsın.
Osimheni almak Gasiorowski yi almaktan daha kolay

ali koç 10 senede şampiyon olamasın yine göndermezler

fb gk chpnin kalesi
mavi gözlüm diye orada burada caka satıyorlar

annem ayvalıkda chp kadın kollarında
birgün annem evde mangal partisi düzenledi evde 30 kadın filan vardı chpli teyzeler toplandı
tvde ali koç çıkınca hepsi ah bu adama çok yükleniyorlar, çok yakışıklı, atatürkcü diye yapılıyor diye yorumlar duymuştum bunlara mangalı hazırlarken 😂😂🤦‍♂️

onun için bu adam fbden gitmez
boşverin o işi
Bu sene şampiyon olamazlarsa garanti gidecek. Bundan önce bu noktaya Tjkye 2 golle kaybettiğimiz sezonda gelmişti, o gün de olsalar gidecekti.

Eklem ağrıları uyutmadı.

Transfer olarak herhalde artık Konya maçından sonra gelişme olur olacaksa. Hatta stoper ve sağ bek Avrupa'da transfer kapanması beklenebilir.

Ben bar işletiyorum ne kadar Chp li Galatasarayli besiktasli varsa ali koça sempati duyuyorlar. Halbuki zamaninda olimpiyatlarin bir numaralı sponsoruydu kendileri . Adamin sag kolu acun daha anlatmaya gerek varmi ? Cikari olmayan kim kalmis memlekette

algı işte
muhalif medyada hep bunlar alayı fbjkli çok az gsli var olanlarda bunlar kadar fanatik değil
ikiyüzlüler fbjkde ki akplileri hiç konuşmazlar :)

birazda bizimkilerinde suçu var mesela yanak okşatmak
maden gibi kullanıyorlar bunu
peki bizimkiler kullanıyormu ketenciyi acunu hamdiyi safiyi ülkeri mesela
hiç!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt