Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yarim yamalak adamlar transfer etmeye devam edersek bu döngü devam eder. adam akilli futbolculara gideceksin, en iyisini transfer edeceksin. jelert'in yari parasina daha iyi sag bekler transfer oluyor yahu, dönemine göre skandal transfer oldu.İyi adamı satınca yerini doldurmak için x2 para harcıyoruz Boey sattık muhtemelen Sallai(sağ bek oynuyor) + Jelert kafadan parası gitti şimdi belki 15-20 m euro'ya opsiyonla gidip sağ bek alacaz.
Yok onu skriniar için yazmıştıErtanın dedigi bence göztepenin forvetini istiyoruz , süprizlere gebe diye yazdıya . Çünkü göztepe bonservisini aldı geçen
burda önemli nokta var amayarim yamalak adamlar transfer etmeye devam edersek bu döngü devam eder. adam akilli futbolculara gideceksin, en iyisini transfer edeceksin. jelert'in yari parasina daha iyi sag bekler transfer oluyor yahu, dönemine göre skandal transfer oldu.
Kimseyi alamazlarsa en son Gouri'yi getirirler diye tahmin ediyorum.Bana öyle geliyor ki biz 9,5 için gittiğimiz isimleri alamadık. 9,5 Diyor samiyenhaber ama bu noktadan sonra kimi alabileceğiz ki? Bence iş Kutucu +sağ bek ve stopere dönüştü
basaksehir kupa macinda gösterdigi performanstan sonra daha da bek oynatmaz hoca bunu. adam sürekli gol yediriyor oynadigi zaman.burda önemli nokta var ama
transferin meblağsı fiyasko katılıyorum . ama sırf o paraya alındı diye çocuğu ezici bir şekilde bakıyor taraftar kitlesi - orda haksız buluyorum.
minimum süre aldı - hala kaan ayhan/sallai devşirme işlerinde hoca...o zaman neyine onay verdinde 9M kulübe yazdı.
oynatıp KESİN OLMUYORu görene kadar ben bi oyuncuyu silemiyorum.
devre arasında o kadar kolay değil dediğin şekilde transfer yapmak bence.
Trabzonspor'un aldığı sağ bek mesela gayet iyi çocuk baya tempo katıyor biz 2 katı para verip Jelert aldık elde var sıfır.yarim yamalak adamlar transfer etmeye devam edersek bu döngü devam eder. adam akilli futbolculara gideceksin, en iyisini transfer edeceksin. jelert'in yari parasina daha iyi sag bekler transfer oluyor yahu, dönemine göre skandal transfer oldu.
Aga hep fırsat diye diye takım geç toplanıyor. Transfer önceden altyapısı yapılıp ilk gün indirilmesi gerek 3 şubat bu adam gelecek de takımın oyununa adapte olacak da vay anam vay. Ha 3 subata kalanda ya takiminda yedek ya da gözden düşmüş formsuz .Şubat ayı çok yoğun. Bize al koy oyna elemanı lazım.Fırsatları bekleyelim
Chelsea'den 3 Şubat'ta Disasi Nkunku paketini indirebiliriz
Kulübü vermek istemiyor imiş, oyuncu da galiba ayrılmak istemiyormuş. O işte olmadı kısacası.Kimseyi alamazlarsa en son Gouri'yi getirirler diye tahmin ediyorum.
başakşehirdeki gol jelertten ziyade takım olarak hata ...basaksehir kupa macinda gösterdigi performanstan sonra daha da bek oynatmaz hoca bunu. adam sürekli gol yediriyor oynadigi zaman.
sonradan oyuna girip enerjisiyle orta sahada veya önde kullanabilir anca, bize uymayan birini getirmisler...
Disasi Nkunku bunları al oyuna koyAga hep fırsat diye diye takım geç toplanıyor. Transfer önceden altyapısı yapılıp ilk gün indirilmesi gerek 3 şubat bu adam gelecek de takımın oyununa adapte olacak da vay anam vay. Ha 3 subata kalanda ya takiminda yedek ya da gözden düşmüş formsuz .Şubat ayı çok yoğun. Bize al koy oyna elemanı lazım.
O elamanı burada konuştuk. Pedro malheyro. Aslında iyi kanat bek olur ondan. 3 lü sistemde pır pır oyuncu az buçuk teknik de var. Burada konuştuğumuz da 1.2 milyon değeri vardıTrabzonspor'un aldığı sağ bek mesela gayet iyi çocuk baya tempo katıyor biz 2 katı para verip Jelert aldık elde var sıfır.